Szolgáltatások

Lélek wellness Szeanszok

"Fogadom: amit tanácsot másnak adok,
előbb azt magamon kipróbálom.
Előbb élem és tapasztalom,
és csak ezután bölcsen átadom."

Masszázs szeanszok másképpen

lomi

Ahol a masszás nem csak egészséges, hanem lelkileg szellemileg és testileg is feltölt. Egy élmény is egyben segíti a mély feltöltődést és ellazulás... A masszázsokhoz relaxáció is tartozik.

2 fős szauna szeanszok

szauna hangulat kép

Gyógyteás- illóolajos személyes szauna szeansz 1-2 fő rézére. Az együttlét része a meditáció és a relaxáció is a megfelelő pillanatokban.

Szauna-masszázs szeansz

img_2618-1

A szauna szeansz masszázzsal van kombinálva... Így a ős és a mélyebb rétegek is teljes felfrissülésben vehetnek részt.

Masszázs és relaxáció szeansz

Man napping on porch in remote area

Ha masszázsra vágysz nálunk, akkor shiatsu masszázs melyet relaxcióval és mindfulness vagy meditációval egészítünk ki.

Rügycseppes gyógyszeansz

img_6730

A rügycseppek eszenciája és gyógyító ereje régóta ismert, min ahogyan a csíráéké is. A rügycsepp fogyasztása mellett 100% tisztaságú illóolajokkal dolgozunk és inhalálozunk aromaterápiás megoldásokkal kombinálva.

Személyes Jóga

img_2711.jpg

Személyes jóga során csak rajtad van a figyelem. Amennyiben van egészségügyi elváltozások, a jóga foglalkozás során erre koncentrálva történi a felüdítő, kikapcsoló jóga órád.

Aroma szeanszok

img_2745.jpg

Az illóolajjal találkozunk gőz és folyadék formájában.  Felszívódása lehetséges több úton is, mint bőrön, gyomor, tüdő és orron át. a foglalkozás során több módon és úton találkozunk a nekünk eszenciával.

Napközbeni gyors feltöltődés

img_9880-1

Napközben betérhetsz hozzánk 30-40 percre.  Kényelmes ágyban és környezetben speciális megoldásokkal gyorpihenésbe viszünk be, ami után 100%-osan feltöltődve tudod folytatni a napodat stressz és fáradság mentesen... Mélypihenés és relaxáció

Avarfürdő

img_6739

Ez legyen meglepetés... Ha tényleg, de tényleg kíváncsi vagy mi a csuda lehet ez, fogunk találkozni.

Ittalvós wellness

Gyógyító szauna relaxációk ittalvással

szauna hangulat

Ha pár napot szívesen eltöltenél pároddal egyszerű környezetben teázással, gyógyító szauna szeanszokkal hogy egy kicsit végig gondolhasd az életed, akkor ez egy klassz kísérlet lehet erre.

Ittalvós kikapcsolódás masszázsokkal

lomi

Ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a világ forgatagából és közben szeretnél elcsendesedni, ésssss Egerben is szétnéznél ez jó ötletnek tűnik. A masszás mellett mindfulnessel igyekszek segíteni neked  elcsendesedni.

Ittalvás meditációval és relaxációs foglalkozásokkal

img_2711.jpg

Az ittléted egy részét vezetett meditációkkal, relaxciókkal tölthted, ami a program és ittléted része. Amennyiben ilyen több napos programot szeretnél magadnak vagy párodnak, vagy kettesben, ideálisan együtt eltöltött idők lehetnek békében és csöndben...

Tudat wellness szolgáltatások

Kiüresedés wellness

szauna hangulat

Ray G. " Nagy ötletek előtt mindig kiüresedtem. Amíg a mindennapi gondokkal tele van a fejünk, addig nincs benne helye a nagy ötletnek. Ezzel a szeansszal segítek kiüresedni, a lehetősség a te kezedben lesz. Relaxáció és meditációs tecninkák, illóolajok és teák segítik ezt a folyamatot.

Nagy ötletek pillanata wellness

img_2379

A nagy ötletek sohasem akkor jönnek, amikor gondolkodunk rajta. A gondolkodással a problémákat oldjuk meg. Ami intuitív és nagy ötlet, az sohasem kigondolás eredménye volt, hanem hirtelen eszembe jutott. Ez a szeansz ezt segíti elő kontemplációs megoldásokkal, ezt stimuláló ritka illóolajokkal.

A jövő itt van wellness

szauna hangulat kép

Ebben a welness szeanszban elmélyítheted már meglévő álmaidat, elképzeléseidet. Lelki és intuitív módom valóban átéled azt, amit a jövődben szeretnél.

Ittalvós tudat wellness

img_0043

Arra gondoltam, ha az egész folyamatot szeretnéd kipróbálni, akkor akkor egy 2 napos esemény keretében erre legyen lehetősség. Ez az alkalom erről szól.

Tudatosság a párkapcsolatokban

img_9847

A hétköznapi játszmák és tudalan reakcióink teljesen meghatározzák a mindennapkjainkat és a párkapcsolati viszonyainkat... Minha lenne egy árnyék mivoltuk, ami készeresen mindig reagál...

Tudatosság az emberi kapcsolatokban

img_9855

Vajon mi határozza meg, hogy mikor mire hogyan reagálunk?... Az emberi kapcsolatok alap pillérei budha 4 mérhetetlen tanításai alapján... Szerető kedvesség, együttérzés, együtt örvendezés, derűs egykedvűség...

Szálláshoz programok

Stressz és feszültség elleni szeansz

img_5288.jpg

A stressz  az életünk mindennapi részévé vált. Eten a szeanszon megpróbálunk kilátni belőle, és ezt segítő gyakorlatokkal és segítő környezetben tesszük.

Illatterápiás relaxációs szeansz

img_6730

Az illaterápiás kezelés relxációval kombinálva. Illóolajok segítségével méy pihenés Állapotáa kerülünk.

Jóga és feltöltő mozdulatok

img_2711.jpg

Ebben a programban a jóga és egyéb tudatos mozgás segítségével frisítjük fel a testünket...

Egészség, feltöltődés, kikapcsolódás...

2 személyes szauna szeansz teafüvekkel, minőségi olajokkal

A szaunában felső kategóriás minőségi olajokat használunk. a gyógyfüveket a bükki füves ember biztosítja a mély relaxációs gyógyító szauna szeanszokhoz...

Szolgáltatások

A szolgáltatások csomagba kombinálva és külön külön is igénybe vehetőek. Minden esetben egyeztetést igényel...