Rendezvény-, és képzés helyszín

Rendezvényekhez terembérlés az egri borvidéken, kellőképen közel a városhoz, mégis távol a város zajától, közel a természet lágy öléhez. Lehetőség van akár alkalomszerűen óránkénti, vagy naponkénti díjszabás szerinti bérlésre is hétköznap napközben, és hétvégén egyaránt.

Rendszeres foglalás esetén további kedvezményeket biztosítunk.

A terem rendezvények, oktatás, workshopok, képzések, továbbképzések ideális helyszíne lehet. Izgalmas ötlet nálunk tartanotok az osztálytalálkozót, sőt, akár kültéri mozi est rendezésére is szuper hely lesz. 

Bérelhető területek, helyiségek

img_9742

Kül-, és beltéri rendezvény helyszín

Ezer négyzetméteres terület, távol a város zajától, mégis közel a városhoz. Füves, fás, hangulatos, helyenként vadregényes tér, felszerelt faházzal, ahol gyermekek és felnőttek egyaránt jól tudják érezni magukat. Családi, baráti rendezvényekre egyaránt alkalmas.

img_9848

Nagyterem - előadás, tréning, jóga, tornafoglalkozások

Szőnyeggel borított terem. Szőnyegen és jóga szőnyegen végezhető foglalkozásoknál nagyjából 10 fő a kényelmesen elférő létszám. A szőnyegen zokniban vagy mezítláb lehet mozogni a foglalkozások alatt. Bérelhető 1-2 órára, vagy napra, napokra is.

img_9850

Aroma szoba - masszázs, relaxáció

Masszázs helységünk 10 négyzetméteres, szőnyeggel ellátott, kellemes, meleg, családias hangulatot árasztó helység. NEM csak masszázsra használható, mivel kanapéval, asztallal és székekkel ellátott helység.

img_9812

Aroma szoba - életviteli és egyéb tanácsadásra

A 10 nm-es kanapéval, asztallal ellátott helyiségben aká 2-4 fős csoport is elfér, így egy személyes tanácsadásra, vagy egyéb kis helyet igénylő szolgáltatásokra is használható. Teakonyha rendelkezésre áll.

szauna hangulat kép

Aroma szoba és szauna - méregtelenítés, masszázs, relaxáció

A szauna az aroma szobához tartozik, melynek bérlése függetlenül is lehetséges. Relaxálj, tisztulj kellemes és kényelmes környezetben, a természethez közel, töltődj fel nálunk akár hetente. Teakonyha rendelkezésre áll.

img_9847

Konyha

Bármely terem-, aromaszoba bérlés esetén hűtővel, mikróval, tűzhellyel és étkezéshez szükséges felszerelésekkel ellátott konyha bérlése is elérhető.

Foglalás esetén a teljes összeg 50%-át előre rendezni kell, a foglalást csak az összeg beérkezését követően tudjuk elfogadni.

A távozáskor a helyszínt az átvett állapotban kell visszaadni. Alkohol fogyasztását a helyszínen nem támogatjuk.

ÁRAK

img_9795

Kültéri rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín vizesblokkal (az egész külső terepet bérli, külső terep/terület teljes egészében, csak mosdóval - szauna, faház termeinek használatát az árak nem tartalmazzák.)
Fél nap: 25 000Ft
1 nap: 40 000Ft
2 nap: 65 000Ft
További napok egyedi megállapodással. Kérjen árajánlatot.

280771371_990536478275425_7549558631971984560_n

Rendezvényhelyszín faházzal

Rendezvényhelyszín faházzal, mosdóval (az egész terepet bérli, teljes faházzal, külső terep/terület teljes egészében - szauna nélkül)
Fél nap: 45 000Ft
1 nap: 75 000Ft
2 nap: 120 000Ft
3 nap: 180 000Ft
5 nap/fesztivál: 290 000Ft
További napok egyedi megállapodással. Kérjen árajánlatot.

szauna hangulat

Rendezvényhelyszín szaunával

Rendezvényhelyszín, szauna használattal, faházzal, vizesblokkal. Az egész terepet bérli, a faház minden termével, szaunával, külső terep/terület teljes egészében.
Fél nap: 60 000Ft
1 nap: 90 000Ft
2 nap: 150 000Ft
További napok egyedi megállapodással. Kérjen árajánlatot.

C05A2C7E-C514-4D18-B2D3-758FA5A8E083

Nagy terem

A 25nm-es terem bérlése, vizes blok használattal, egyéb területen más is tartózkodhat. Ideális előadások, egyéb max. 30 fős rendezvények, családi, baráti összejövetelek szervezésére. Asztal, székek hozhatóak, vagy biztosítjuk.
1 óra: 2 000Ft
1,5 óra: 2 890Ft
2 óra: 3 500Ft
4 óra/fél nap: 18 000Ft
Teljes nap: 24 000Ft

img_9812

Aroma szoba és nagyterem

Aromaszoba és nagy terem bérlése, konyhával (a kisebb és a nagyobb termet bérli, konyhával, vizes blokkal, egyéb területen más is lehet - a szauna haszánlatát nem tartalmazza!)
2 óra: 10 000Ft
4 óra/fél nap: 20 000Ft
Teljes nap: 35 000Ft
2 nap: 55 000Ft

img_9818

Teljes ház

A faház bérlése: nagyterem, aroma szoba, konyha és szauna használattal (A külső terület/terep nem tartozik bele, így a külső területeken más is tartózkodhat.)
4 óra/fél nap: 35 000Ft
Teljes nap: 60 000Ft
2 nap: 90 000Ft
További napok egyedi megállapodással. Kérjen árajánlatot.

img_9145

További információk

Bármely terem, helyiség igénybevételi szándékához bejelentkezés/foglalás szükséges. A jelentkezést követően felvesszük Önnel a kapcsoltot az időpont, és a foglalás véglegesítése érdekében.

A foglalás esetén a díj 50%-ának előre fizetése szükséges.

Felszereltség:

Vizesblokk WC-vel, zuhanyzóval, kézmosóval

Teakonyha: evőeszközökkel, tányérokkal, poharakkal, bögrékkel, vízforralóval, mikróval, főzőlappal felszerelt helyiség

Egyéb eszközök: zene, hangosítás, keverőpult, projektor és kivetítési lehetőség.

Egyéb helyiségek: Terasz, az itt kialakított részen elfér 10 fő.

 

Amit biztosítunk:

Takarítás naponta/kétnaponta (csak mezítláb, zokniban, papucsban lehet bemenni a szobákba).

Családias hangulat, nyugodt környezet.

Konyha, víz forraló, bögrék, teafilter, kávéfőző, teázó rész

2 fürdőszoba, wc, zuhanyzó, papír, kéztörlő, wc papír, kézmosószer.

Váró, fogas, cipőtartó.

Rendezett ház és udvar.

Mi mindenre is alkalmas a terület, a termek?

Csapatépítő tréning:
Csapatépítés vagy céges megbeszélések Egerben, egyedülálló módon. Számos programlehetőség, erdei környezetben, hangulatos faházzal akár hangulatos wellnesezéssel is. Egyedi csapatépítésben vehettek részt, ahol a természetben és a friss levegőn töltött időtöltés feltöltődéssel párosul.

Osztálytalálkozó:
Az osztálytalálkozók fontos események az ember életében, éppen ezért érdemes ey arra méltó helyszínen megtartani, mint egy hangulatos erdei házikóban.

Workshop helyszín:
Egy nagyobb világos terem vár, ami ideális workshop helyszín lehet a kreatív munkához. A program típusától függően X-Y főnek ajánlom a terem bérlését, ennyien férnek el kényelmesen.

Coaching szoba - Aroma szoba:
A faházhoz tartozik egy kisebb helyiség is, ahol 2-4 főnek kialakított coaching szoba is bérelhető. Itt megtarthatod a kis csoportos foglalkozásaidat.

Oktatóterem:
Minden adott a jó hangulatú és professzionális oktatáshoz. Legyen szó továbbképzésről, szakkör, nyelóvóráról.

Termékbemutatók:
Üzleti célra bérelhető termünket cégeknek, szabadúszóknak és különösen startup cégeknek ajánljuk termékbemutatásokra, megbeszélésekre akár előadásokra.

Kiállítás:
Szabadidős tevékenységekre is alkalmas lehetnek termeink, akár kiállítás megtartására. A világos terek, az erdei környezet remek párosítás a kiállítás helyszínének.

Privát találkozóra:
Terem bérlés privát találkozókra ideális lehetőség az esemény típusától függően egy kissebb és egy nagy terem közül lehet választani.

Szauna bérlés:
Az egészséges életmód elengedhetetlen feltétele a méregtelenítés, az immunrendszer erősítése és a relaxáció, a szaunánk tökéletes feltöltődést biztosít. Ne kelljen zsúfolt helyen másokhoz igazodnod, engedd el magad nálunk.

Íjászpálya bérelhető:
Íjászpálya bérelhető az egri borvidéken.

Meditáció terem bérlés:
Általános kikapcsolódás elérése, kognitív képességek javítása, stressz enyhítése.

Születésnap:
Egy jó helyszín már önmgagában ajándék az ünnepeltnek.Ha nem szeretnéd otthon tartani az összejövetelt, de mégis hangulatos, meghitt és egyedi környezetben tartanád, akkor a legjobb megoldás az erdei faházunk.

Bográcsozás:
Kissebb-nagyobb társaságok részére biztosítunk helyszínt a szabadban, ahol a közös főzés, a közös bográcsozás örömeit tapasztalhatjátok meg a domboldalon, ahol a várost is látni.

Kerti mozi est:
Outdoor programkínálatunk a kerti mozi est, ahol a szabadban kapcsolódhatsz ki.

Ezotéria:
Csendes, harmonikus környezetben az egészségmegőrzéssel, lélekkel kapcsoltos egyéni és csoportos foglalkozások részére bérelhető termünk.

... és még sorolhatnánk. Keress minket, bámilyen igényeddel, keresünk megoldást.

Egészség, feltöltődés, kikapcsolódás...