Ajánljuk figyelmedbe

Csöndesülő ajánlatok

Időszakos ajánlatok

A speciális ajánlatainkat az évszakhoz igazítva állítottuk össze. Időszakosan az évszakoknak megfelelően. Igykeztünk mindenkinek kedvező ajánlatcsomagokat összeállítani, reméljük tetszik majd.

Szeretettel várunk!

Himalája só masszázs szaunával

img_2888

A Himalájai só több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert, nagyon nagy szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő, öregedésgátló hatású, segít a kialakult naracsbőr megszüntetésében. A Himalája só masszázs felfrissíti és megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől és feltölti ásványi anyagokkal. A masszázs oldja az izmok fájdalmát, oldja az izomgörcsöket, enyhíti a stresszt. A masszázs só és olaj keverékének használatával történik. Olaj és só keverékével történő testradírozás után, relaxálás és izomlazítás céljából, lazítást támogató meleg illóolajos símító masszázs zárja a kezelést.

Az egye-egy szauna kör között himalája sóval tisztítjuk mégaktívannak a bőrünket, amely ezzewl a kombinációval az egyik leghatékonyabb méregtelenítő megoldás.

Teljes testmasszázs: 2 óra -43.900 Ft
+ ráhangolódás, vezetett relaxáció 

Max. 2 fő vehet részt egyszerre a foglalkozáson. Pároknak vagy barátoknak ajánljuk a figyelmükbe.

Indonéz bambusz masszázs jógával

img_2890

A Tibeti Méregtelenítő mézes masszázs nem egy hagyományos masszázs, mivel a kezelés során a masszőr nem alkalmaz hagyományos dörzsölő, gyúró, rezegtető mozdulatokat.  Fájdalomcsillapító hatással bír, leginkább reumatikus panaszok, izomgörcs, izomletapadás, nyak-váll és hátfájdalmak, izúleti problémák esetén. ATibeti mézes masszázs méregtelenítő és salaktalanító hatással van testünkre. A masszázs során keletkező vákuum hatására a pólusokon keresztül távoznak a méreganyagok. A méz a bőrt megfiatalítják, bársonyossá, simává és egészségessé teszik a bőrfelületet. Feszesséteszi a bőrt.

Az aktív banbusz bazzsázs követően a testet átmozgatjuk egy igen intenzív jóga foglalkozással. Így a testben lévő mélyebb tónusok is aktiválva lesznek és mély felfrissülést eredményeznek.

 

Teljes testmasszázs: 2 óra  -29.900 Ft
+ ráhangolódás, vezetett relaxáció 

 

Lomi-lomi masszázs szaunával

lomi

A Lomi-Lomi masszázs a Hawaii szigetekről származó, több évezredes ősi masszázs, mely nyugalmat és harmóniát teremt. Segíti az energiaáramlás fokozását. Kikapcsol, kisimítja a traumák által felgyűlt blokkokat, lazítja az izomcsomókat, enyhíti a fizikai és lelki fájdalmakat.

Különleges, olajos technikával végezett masszázs során az egész test kezelésre kerül. A kéz, az alkar és a könyék használatával, simítások és nyomások alkalmazásával. A kellemes zene segít az ellazulásban. Egy-egy szauna között lomi-lomi masszázzsal kényeztetjük a testet.

Teljes testmasszázs: 2,5 óra -42.900 Ft/ fő
+ ráhangolódás, vezetett relaxáció 

Max. 2 fő vehet részt egyszerre a foglalkozáson. Pároknak vagy barátoknak ajánljuk a figyelmükbe.

Shiatsu japán test-masszázs speciális relaxációval

img_2892

A Shiatsu ( ejtsd: siaccu) egy japán eredetű testmunka. A testünk önregeneráló képességeit támogatja, és segít a stressz és a feszültség oldásában, legyen az fizikai, vagy más eredetű.

A kezelő személy testünk energetikai rendszerét befolyásolja különböző technikákkal, ami a fizikai nyújtás, kitartott pontnyomás és masszírozástól a finom energetikai kezelésekig terjednek. Előtt legalább 1 órával már ne együnk semmit, és utána is hagyjunk a szervezetünknek legalább 1 órát a változások integrálására és a belső folyamatok normalizálására, vagyis ha tudunk, pihenjünk.

A shiatsut foglalkozás után, a testet egy kellemes relaxációval segítjük a további feltöltődésben.

Teljes testmasszázs: 2 óra -29.900 Ft
+ ráhangolódás, vezetett relaxáció