Tematikus Bekészítések és Programcsomagok

Tematikus töltekezős programok...

718a6db2-67ac-4476-9d1b-8dfe57f4b527-1.png

Tematikus bekészítések és vezetett programcsomagok
Válassz a bekészítések és a vezetett programjaink közül!

 Az alábbi eszközökkel és megoldásokkal segítjük ittlétedet:

 • 1. Szauna szeánsz (bekészítés vagy szauna mester)
 • 2. Vizipipa szeánsz
 • 3. Aroma "fürdő" illóolajokkal
 • 4. Gyógynövényes lábfürdő
 • 5. Meditáció, vezetett is.
 • 6. Relaxáció, vezetett is (feltöltődés, stressz, szorongás ellen)
 • 7. Hand pan, dobok, indiai harmónium zenélés
 • 8. Kaptárkő túrák
 • 9. Via Ferráta túrák
 • 10. Partkerünktől masszázs a hálószobádban
 • 11. Hangfürdő a csillagos ég alatt, a város felett (hand pan zenélés nyáron)
 • Mindegyik tartalmazza a témához tartozó gyógyteákat, illóolajokat és a faház egyéb eszközeit is, amit itt hosszú lenne felsorolni.

 Tematikus bekészítésekkel segíthetjük az ittléteteket, attól függően mire van szükségetek. Egy adott bekészítés több megoldást öleli fel. Pl.  egy méregtelenítés tartalmaz szaunát, lábfürdőt, aroma "fürdőt"...:
🌙 méregtelenítés,
🌙 kimerültség, stressz ellen,
🌙 feltöltődés és lecsendesedés,
🌙 inspiráció, belső motiváció élénkítése,
🌙 izgalmas utazás az illatok világában

Mi a bekészítés: Ebben az esetben a Faházikót a csomgnak megfelelően készítjük be/ fel és kapsz tőlünk egy útmutató leírást is, amennyiben nem szeretnél vezetőt, de szeretnéd pároddal, családoddal... kipróbálni a nálunk elérhető szeanszokat. (Egyeztetét követően ezt előre el tudjuk küldeni neked.)

A bekészítésekkel vagy a vezetett programokkal kapcsolatban keressél minket emailban vagy telefonon. Remélem találkozunk :)!

Üdvözlettel Róbert és Margó

Youtube Csatorna:
A töltekezős programokhoz, tematikus bekészítsekhez zenéket, relaxációkat, meditációkat, masszázsokat és útmutatókat..., egyéb segédanyagokat töltönk fel. Érdemes bekövetni a Youtube csatornánkat, hogy az új feltöltésekről értesítéseket kaphassatok. Gong Faház - Eger youtube csatorna itt »»

Programcsomagokról, bekészítésekről bővebben

img_3465-1.jpg

Szauna szeansz

A szauna szeanszok egy tematika alapján összeállított szaunázós programok. A teljes szaunázás menetét megmutatják és leírják. Itt találkozhatsz relaxációs, tisztító és méregtelenítő szauna szeansszal, vagy élmény szerű szaunázással is...
Kérhetsz tematikus bekészítést és az útmutató alapján ti magatoknak szeretnétek ezt kipróbálni vagy szeretnél kérni szauna mestert a szaunázás levezetéséhez.
Árak: A bekészítés vagy vezetés áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

718a6db2-67ac-4476-9d1b-8dfe57f4b527-4-1.jpg

Aroma "fürdő"

Ez egy olyan program, amely során több eszköz segítségével egy tematika alapján illóolakokkal lazítasz, töltődsz fel és pihensz. A faház egyes részeit ez alapján készítjük be neked, mint pl. az aroma kabint, aromalámpákat, a száraz inhalálozós textileket, hidrolátumot és a faház légterének "illatosítását" Alváshoz illat textilt. Esetenként ennek megfelelő maszírozó olajat és roll-t is készítünk be.
Kérhetsz tematikus bekészítésként
Árak: A bekészítés áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

439206fa-692c-44f8-82a7-8e648f74053e-3-1.jpg

Gyógynövényes lábfürdő

Ebben a programban szintén magadnak is elkészítheted a lábfürdőt. A lábadat egy fa lábfürdő dézsában ásztatod 40 C fokos vízben a lábfürdő során. A lábfürdő tartalmazza helyben gyűjtött bio gyógynövényeket, frissen szedve vagy szárított formában. A lábfürdőhöz tartoznak illóolajok és himalája só, valamint a végéhez maszírozó olaj. A lábfürdőbe köveket is helyezhetsz a fürdés során amennyiben jól esik a talpadat maszírozni. A talpban egyes irányzatok szerint rengeteg méreganyag rakódik le, amelyek pl. egy méregtelenítő lábfürdő során csökkenthetőek. Ajánlaott a lábfürdő előtt egy talmasszázst végezni, amihet itt találsz videó anyagot.
Kérhetsz tematikus bekészítésként
Árak: A bekészítés áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

img_3465-2-1.jpg

Vizipipa szeansz

A vizipiázáshoz kaps zegy útmutatót, illetve az előre leegyeztetett írű dohányt vagy aroma követ készítjük be/ elő nektek a vizipipázáshoz.
A lehetőségekhez képest a vizipipa aromájának megfelelő teákat is készítünk elő, pl, ha szagos müge a vizipipzás akkor a teából is lyet készítünk elő. A pipának a vizébe készíthetünk be nektek teát, citromot...
Kérhetsz tematikus bekészítésként
Árak: A bekészítés áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

437a7318-9044-44c9-92cd-ce4b1ebf631e-2-1.jpg

Relaxáció

Kérhetsz vezetett relaxációt is, illetve ha igényed van rá, megosztunk egy veled egy relaxációs felvételt. A relaxációhoz biztosítunk illóolajat és füstölőt is. A reaxáció a mindennapi életünk fontos része kellene, hogy legyen, hiszen a stressz és a rohanás igen jól kompenzálja, egyfél megálló sziget a mindennapi rohanás közepette. Az vezetett relaxációhoz zenét és hand pan-t is használunk.

Relaxciók: Belépés itt »»
Kérhetsz tematikus bekészítésként
Árak: A bekészítés áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

437a7318-9044-44c9-92cd-ce4b1ebf631e-1.jpg

Meditáció

Kérhetsz vezetett meditációt, vagy igényednek megfelelően biztosíthatunk ehhez egy felvételt, amennyiben önállóan szeretnél gyakorolni. A Gong Faházban találsz mindenféle segédeszközöket, meditációs párnákat az ülő meditációdhoz. A meditációhoz biztosítunk füstölőt és segítő illóolajakat is.A helyes meditációhoz rövid útmutatót és képzést is adunk. Többféle meditáció létezik, valamelyik alap meditációt fogjuk gyakorolni, ami a hangokon, illatokon, légzésen, vagy az érzéseken alapszik.
Meditációs hanganyagért keressél minket... Belépés itt »»
Kérhetsz tematikus bekészítésként
Árak: A bekészítés áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

9e956bd6-c91a-4de3-b711-ea3073db59c3-1.jpg

Kaptárkő túra túravezetéssel

Kérhetsz túraveuzetést, amennyiben a környék kaptárköveit és annak történeteit, szakrális szokásait... szeretnéd egy vezetett tura során megismerni. Ez gy közepesen könnyű túrák, 12 év felett ajánlott.
Kérhetsz túravezetést
Árak: A túravezetés áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

9e956bd6-c91a-4de3-b711-ea3073db59c3-2-1.jpg

Via Ferráta túravezetés

Kérhetsz Via Ferráta túravezetést is, amennyiben még nem próbáltad ezt, vagy bizonytalan vagy magadban de szeretnéd ezt egy képzettt túravezetővel végigcsinálni.
Kérhetsz túravezetést
Árak: A túravezetés áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

bambusz

Masszázs

Partnerünk a helyszínre kitelepülve a saját hálószobádban biztosítja neked. masszázst. Kérhetsz masszőrt, vagy a youtube oldalunkon találsz ömnaszázs technikákat is.
Kérhetsz masszőrt
Árak: A masszős áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

439206fa-692c-44f8-82a7-8e648f74053e-1.jpg

Hand pan

A Gong Faház mögött húzódik a kakukk hegy rengeteg kakukkfűvel a lábunk alatt. Ide felsétálvalátszódik a város. Sötétedés előtt ide fkivonulva hand pan-en játsznuk és hallgatjuk a szenét, miközben a város fényeit és a csillagos eget csodáljuk.
Kérhetsz hand pan játékot
Árak: A hand pan játék áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

Tematikus bekészítések

img_2239.jpg

Válassz tematikus bekészítést!

A bekészítéssel segíthetjük az ittléteteket, attól függően mire van szükségetek. Egy adott bekészítés több eszköz használatát öleli fel a Gong faházban. A méregtelenítés  pl. történi szaunával, lábfürdővel és aroma kezeléssel. A tematikus bekészítésekhez kérhetsz programvezetőt is, vagy dönthettek úgy is, hogy a leírás alapján magatok szeretnékek kipróbálni.

🌙 méregtelenítés,
🌙 kimerültség, stressz ellen,
🌙 feltöltődés és lecsendesedés,
🌙 inspiráció, belső motiváció élénkítése,
🌙 izgalmas utazás az illatok világában

Kérhetsz vezetőt
Árak: A tematikus program áráról érdeklődj a foglalásod előtt!

Egynapra nálunk

3aa6221e-500a-4f48-b78f-7466f9c3bad3-1.png

Egy vagy félnapra is meglátogathatsz minket.
Ezekre az alkalmakra kérésednek megfelelően valamelyik különlegeségnek megfelelően fel/bekészítjük a faházat. (Ezek pl.: Szauna szeansz, vizipipa szeansz, Aroma "fürdő", Relaxáció...)

Kukkants be a Gong Faházban ittalvás nélkül. Ezt 10-22-ig veheted igénybe. Előzetes egyeztetéssel a igényednek megfelelően készítjük fel a faházat.  Előre bekészített tematikus napokat tölthetsz nálunk, amihez az olajakat, gyógyteátkat, füstölőt, a gyümölcsöt a joghurtot... és persze a szaunát  is mi adjuk.
A Gong Faházat csak egy napra ittalvás nélkül is használhatod, bérbe veheted...
Javasoljuk pároknak, baráti társaságoknak az egynapos itlétet.
Tematikus bekészítésekkel segítjük az ittléteteket, mint pl. méregtelenítés, infulenza ellen, kimerültség ellen, de lehet a feltöltősés és lecsendesedés is... Részletek »»