Szauna bérlési lehetőségek

Az egészséges életmód elengedhetetlen feltétele a méregtelenítés, az immunrendszer erősítése és a relaxáció, a szaunánk tökéletes feltöltődést biztosít. Ne kelljen zsúfolt helyen másokhoz igazodnod, engedd el magad nálunk.

"Nem ragadj meg semmit mi múlna,
okvetést többet ne okozz mi újjulna,
legyen tetted ok-vetetlen,
nembaj az sem, ha nincs benne okulás sem."

Szauna használat szállóvendégeinknek

privát szauna (2)

Az aromaszobából nyíló szauna októbertől áprilisig áll szállóvendégeink rendelkezésére díj ellenében 2-4 fő részére. Vendégeink a szaunát önállóan használják az előzetes tájékoztatást követően.

Szaunahasználat szállóvendégeinknek: 5 000 Ft/alkalom

Privát szaunázás faház önálló használatával

privát szauna (3)

A szauna és ezzel együtt a teljes faház kizárólagos használatát kínáljuk a privát szaunázóknak hétköznapokon vasárnaptól csütörtökig előre egyeztetett időpontban 4 órás időtartamra 2-4 fő részére. Ez esetben vendégeink a szaunát önállóan használják

Privát szaunázás díja: 20 000 Ft/alkalom

Szauna szeánsz profi szaunamesterrel

privát szauna (4)

A szauna és ezzel együtt a teljes faház kizárólagos használatát kínáljuk a privát szaunázóknak hétköznapokon (vasárnaptól csütörtökig) 4 órás időtartamra 2-4 fő részére. A szaunázást ez esetben egy profi szaunamester vezeti előre egyeztetett program alapján.

Privát szaunázás díja szaunamesterrel: 35 000 Ft/alkalom

Az egészséges és egyedülálló szaunázás fő hozzávalói nálunk a helyi gyógynövények, a rendkívül tiszta illóolajok, felöntések közötti teák és gyümölcsök.

A távozáskor a helyszínt az átvett állapotban kell visszaadni. Alkohol fogyasztását a helyszínen nem támogatjuk.