Ittalvás és szállás lehetősségek

Több mint szállás. Egy életvitel.

Az aktuális csomagjainkat megtalálod itt. Amennyiben más igényed lenne a tudatos pihenésre, keresd munkatársunkat telefonon személyes egyeztetésre!

Szállás programok

Mit is jelent az hogy ittalvás, életvitel? Az itt tartózkodáspd alatt egy programsorozattal látnuk el téged és párodat, családodat, barátaidat. Valójában egyszerű számolásokkal rátekintve nem is a szállásért fizetsz, azt szinte ajándékba kapod a programokhoz. Persze kialakítottuk azt a rugalmasságot, hogy amennyiben más programot szeretnél, vagy csak valóban csöndesülni jöttél és ez magadtól is megy, akkor a programokon való résztvétel nem kötelező, csak ajánlott.

Az itt töltött idő váljék egészségedte! Szeretettel várunk!

Szauna szeanszok relaxációval

img_9881-1

Ha pár napot szívesen eltöltenél egyedül, pároddal, vagy legjobb barátoddal egyszerű környezetben teázással, gyógyító szauna szeanszokkal, akkor ez egy lehetősség lehet erre.  A 2 nap során relaxációkkal és szauna szeanszokkal segítjük a lecsendesedésedet és a pihenésedet.

2 nap hétköznap: 42.900.- Ft / fő 

 

Himalája só masszázs és illatterápiás szeansz

img_2888

Ha szeretnéd testedet méregtelenítewni és tudatodat lecsendesíteni, akkor ezt neked való. Ha pár napot szívesen eltöltenél egyedül, pároddal, vagy legjobb barátoddal egyszerű környezetben teázással, gyógyító illaterápiás szeanszokkal, akkor ez egy lehetősség lehet erre.  A 2 nap során relaxációkkal és masszázsokkal segítjük a lecsendesedésedet és a pihenésedet.

2 nap hétköznap: 35.900.- Ft / fő 

 

Meditáció képzés szálással

img_9880-1

Sokat hallotál a meditációról és annak jótékony hatásairól, de úgy gondolod te nem tudsz megtanulni meditálni. Ez pont neked való. Pihensz, meditálsz és Eger városát megnézed. Egy segítő mindig élőn, személyesen rendelkezésedre áll, és lépésről lépésre vezet ve a meditációd kialakításába.

3 nap hétköznap: 32.900.- Ft / fő 

 

Jóga és szállás

img_2900

Ha szeretnéd testedet rendszeres jóga gyakorlatokkal helyretenni, gerincedet, tartásodat javítani, akkor ez a 2 napnyi intenzív jógázás neked való. Másról sem szól a napod, mint jóga, pihenés, városnézés...

2 nap hétköznap: 24.900.- Ft / fő