Megalvás, ittalvási lehetőségek...

"Csak kérdezd csöndben!:
hogyan múlassam az életem bölcsen?
ki az ki valóban veled szeretne lenni?
egymagamban hogyan tudok igazán élni?

Ne csináld! Éld!
Tedd azt amiben hiszel most épp!
másnak adott tanácsot magadban éld!
higgy abban, ahogy az élet benned él!"

Ittalvásos programok

Gyógyító szauna relaxációk ittalvással

szauna hangulat

Ha pár napot szívesen eltöltenél egyedül, pároddal, vagy legjobb barátoddal egyszerű környezetben teázással, gyógyító szauna szeanszokkal, hogy egy kicsit végiggondolhasd az életed, akkor ez egy klassz kísérlet lehet erre.

Kikapcsolódás lazító masszázzsal

lomi

Lomi-lomi és egyéb masszázs az egész testes remekül ellazítja a tested, oldja a stresszt. Jó kiindulás, hogy a hétköznapokban megszokott pattogó figyelmed is egy helyre fókuszáljon. Magadra. Ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a világ forgatagából és Egerben is szétnéznél ez jó ötletnek tűnik. A masszás mellett mindfulnessel igyekszek segíteni neked  elcsendesedni.

Meditációs, relaxációs ittalvás

img_2711.jpg

Az ittléted egy részét vezetett meditációkkal, relaxációkkal töltheted. Amennyiben ilyen több napos programot szeretnél magadnak vagy  kettesben a társaddal, ideálisan együtt eltöltött minőségi idő lehet számotokra békében és csöndben...

Tudat wellness szolgáltatások

Kiüresedés wellness

szauna hangulat

Ray G. " Nagy ötletek előtt mindig kiüresedtem. Amíg a mindennapi gondokkal tele van a fejünk, addig nincs benne helye a nagy ötletnek. Ezzel a szeansszal segítek kiüresedni, a lehetősség a te kezedben lesz. Relaxáció és meditációs tecninkák, illóolajok és teák segítik ezt a folyamatot.

Nagy ötletek pillanata wellness

img_2379

A nagy ötletek sohasem akkor jönnek, amikor gondolkodunk rajta. A gondolkodással a problémákat oldjuk meg. Ami intuitív és nagy ötlet, az sohasem kigondolás eredménye volt, hanem hirtelen eszembe jutott. Ez a szeansz ezt segíti elő kontemplációs megoldásokkal, ezt stimuláló ritka illóolajokkal.

A jövő itt van wellness

szauna hangulat kép

Ebben a welness szeanszban elmélyítheted már meglévő álmaidat, elképzeléseidet. Lelki és intuitív módom valóban átéled azt, amit a jövődben szeretnél.

Zarándokban lévőknek

img_2335

Zaraándoklat több hagyományban is létezik és erre utak is vannak már, mint pl. a Mária-út. Ha a Bükköt, Mátrát járod, és éppen zarándoklatban vagy, 1-1 éjszakára megaludhatsz nagytermünkben, sátorban vagy a jurtában. Ha túrázóként a környékek szentségét szeretnéd bejárni, a kaptárkövek titkait felfedezni, alvási lehetősséget biztosítunk több napra, hogy innen tudd csillagtúráidat elindítani minden reggel...

Meditációban Eger környékén

img_9990

Kiszakadni a világ forgatából, és közben Eger szépségeit is megnézni. Hogyan maradj nyugalomban a nyüzsgésben?  - ez neked való kísérlet lehet. A itt tartózkodásod csendességét  mindfullnes, relaxációs és meditációs elemekkel támogatom a nap során. Városi meditáció keretében a mindennapi hétköznapokba próbáljuk átvinni a nyugalmat és a fesztelenséget.

Egyszemélyes elvonulás segítővel

img_6730

Amennyiben a város széli erdei faházikó élete engedi, hogy elvonulásban légy nálunk, így erre is van lehetőség segítő társaságában... Gondolom ilyen esetben szeretnél egy kicsit befelé fordulni, csendesebben lenni valahogyan...

"Vezetett" zarándok túra Eger környékén

img_7016

Amennyiben szeretsz  túrázni, és nem ismered a környéket, ebben tudok segíteni. A túra során jellemzően csöndben bandukolunk, és időnként, amennyiben nem zavaró, Weöres Sándor: A teljesség felé művéből idézek. Előtte és utána relaxációs / meditációs vagy mindfulness gyakorlattal segítjük az ittlétet. Utazás befelé! A csöndbe, a békébe...

Merre tovább az életem?

img_6073

Sokan eljutunk oda életünk során, hogy nem tudjuk merre az előre? Személyes válságunk kérdései lehetnek: Ki vagyok? Hová tartok? Mi értelme az életnek, az én életemnek? Ilyenkor azt mondják nem igazán lehet kigondolni a válaszokat. Azokat meg szokta előzni egy ÓRIÁSI kiüresedés, ami általában szükséges. Ezt az élet, ha nem tesszük meg magunktól, krach formájában kiköveteli. Erre a kiüresedésre invitállak meg egy baráti együttléttel, teázással... persze egyedül is leszel bőven... " akkor látjuk merre, ha nem takarja el a jelen elképzelése"- Gongdo

Több napos foglalkozás

img_9045

Amennyiben több napos foglalkozás köt a Városzéli erdei faházba, így a foglalkozás idejére a teremben, sátorban vagy a jurtában biztosítunk a résztvevőknek alvási lehetőséget.

Szálláshoz programok

Stressz és feszültség elleni szeansz

img_5288.jpg

A stressz  az életünk mindennapi részévé vált. Eten a szeanszon megpróbálunk kilátni belőle, és ezt segítő gyakorlatokkal és segítő környezetben tesszük.

Illatterápiás relaxációs szeansz

img_6730

Az illaterápiás kezelés relxációval kombinálva. Illóolajok segítségével méy pihenés Állapotáa kerülünk.

Jóga és feltöltő mozdulatok

img_2711.jpg

Ebben a programban a jóga és egyéb tudatos mozgás segítségével frisítjük fel a testünket...