Értesítő meditációkról, programokról!Mit válogatsz? Nem tök mindegy?
Nézz szét:
1. Miért ne meditálnál? 2. Elértél bármit is? 3. Még mindig elég bátor vagy?
Segítünk, figyelünk, vigyázunk rád! Szeretettel ölellek!
Részletek »

Lélek wellness szolgáltatások

Az erdei faházikóban igénybe vehető szolgáltatások. Minden esetben bejelentkezést igényel és előre egyeztetést az időpontot illetően.

Borsikafű, a hely kedvence... a hegy "Szent" növénye.

A hely kedvence a Borsikafű. Szinte burjánzik a terepen. A szeanszokhoz frissen szedett fű állandó társa mindenki ittlétének. Az árnyas domboldalon hej de szeretek elterülni közöttük, és illatától elszenderedve pihenni..

5eb58aa4-ea5c-4b66-8d92-4b65388aee23
lomi

Lomi-lomi masszázs

Ahol a masszás nem csak egészséges, hanem lelkileg szellemileg és testileg is feltölt. Egy élmény is egyben segíti a mély feltöltődést és ellazulás...

szauna hangulat kép

2 fős szauna szeansz

Gyógyteás- illóolajos személyes szauna szeansz 1-2 fő rézére. Az együttlét része a meditáció és a relaxáció is a megfelelő pillanatokban.

img_2618-1

Rügycsepp gyógyszeansz relaxáció

A rügycseppek eszenciája és gyógyító ereje régóta ismert, min ahogyan a csíráéké is. A rügycsepp fogyasztása mellett 100% tisztaságú illóolajokkal dolgozunk és inhalálozunk aromaterápiás megoldásokkal kombinálva.

Man napping on porch in remote area

Masszázs és relaxáció

Ha masszázsra vágysz nálunk, akkor shiatsu masszázs melyet relaxcióval és mindfulness vagy meditációval egészítünk ki.

lomi

Szauna és masszázs egyben

A szauna szeansz masszázzsal van kombinálva... Így a ős és a mélyebb rétegek is teljes felfrissülésben vehetnek részt

img_2711.jpg

Személyes Jóga

Személyes jóga során csak rajtad van a figyelem. Amennyiben van egészségügyi elváltozások, a jóga foglalkozás során erre koncentrálva történi a felüdítő, kikapcsoló jóga órád.

img_2745.jpg

Aroma szeanszok

Az illóolajjal találkozunk gőz és folyadék formájában.  Felszívódása lehetséges több úton is, mint bőrön, gyomor, tüdő és orron át. a foglalkozás során több módon és úton találkozunk a nekünk eszenciával.

img_2702

Napközbeni gyors feltöltődés

Napközben betérhetsz hozzánk 30-40 percre.  Kényelmes ágyban és környezetben speciális megoldásokkal gyorpihenésbe viszünk be, ami után 100%-osan feltöltődve tudod folytatni a napodat stressz és fáradság mentesen... Mélypihenés és relaxáció

img_6739

Avarfürdő

Ez legyen meglepetés... Ha tényleg, de tényleg kíváncsi vagy mi a csuda lehet ez, fogunk találkozni.

Ittalvós wellness

szauna hangulat

Gyógyító szauna relaxációk ittalvással

Ha pár napot szívesen eltöltenél pároddal egyszerű környezetben teázással, gyógyító szauna szeanszokkal hogy egy kicsit végig gondolhasd az életed, akkor ez egy klassz kísérlet lehet erre.

lomi

Kikapcsolódás Lomi-lomi masszázzsal

Ha szeretnél egy kicsit kiszakadni a világ forgatagából és közben szeretnél elcsendesedni, ésssss Egerben is szétnéznél ez jó ötletnek tűnik. A masszás mellett mindfulnessel igyekszek segíteni neked  elcsendesedni.

img_2711.jpg

Ittalvás meditációval és relaxációs foglalkozásokkal

Az ittléted egy részét vezetett meditációkkal, relaxciókkal tölthted, ami a program és ittléted része. Amennyiben ilyen több napos programot szeretnél magadnak vagy párodnak, vagy kettesben, ideálisan együtt eltöltött idők lehetnek békében és csöndben...

Tudat wellness szolgáltatások

szauna hangulat

Kiüresedés wellness

Ray G. " Nagy ötletek előtt mindig kiüresedtem. Amíg a mindennapi gondokkal tele van a fejünk, addig nincs benne helye a nagy ötletnek. Ezzel a szeansszal segítek kiüresedni, a lehetősség a te kezedben lesz. Relaxáció és meditációs tecninkák, illóolajok és teák segítik ezt a folyamatot.

img_2379

Nagy ötletek pillanata wellness

A nagy ötletek sohasem akkor jönnek, amikor gondolkodunk rajta. A gondolkodással a problémákat oldjuk meg. Ami intuitív és nagy ötlet, az sohasem kigondolás eredménye volt, hanem hirtelen eszembe jutott. Ez a szeansz ezt segíti elő kontemplációs megoldásokkal, ezt stimuláló ritka illóolajokkal.

szauna hangulat kép

A jövő itt van wellness

Ebben a welness szeanszban elmélyítheted már meglévő álmaidat, elképzeléseidet. Lelki és intuitív módom valóban átéled azt, amit a jövődben szeretnél.

img_2940-1

Ittalvós tudat wellness

Arra gondoltam, ha az egész folyamatot szeretnéd kipróbálni, akkor akkor egy 2 napos esemény keretében erre legyen lehetősség. Ez az alkalom erről szól.

Egészség, feltöltődés, kikapcsolódás...

Szolgáltatások

A szolgáltatások csomagba kombinálva és külön külön is igénybe vehetőek. Minden esetben egyeztetést igényel...

2 személyes szauna szeansz teafüvekkel, minőségi olajokkal

A szaunában felső kategóriás minőségi olajokat használunk. a gyógyfüveket a bükki füves ember biztosítja a mély relaxációs gyógyító szauna szeanszokhoz...

Értesítő meditációkról, programokról!Mit válogatsz? Nem tök mindegy?
Nézz szét:
1. Miért ne meditálnál? 2. Elértél bármit is? 3. Még mindig elég bátor vagy?
Segítünk, figyelünk, vigyázunk rád! Szeretettel ölellek!
Részletek »