Exkluzív vendégek

img_2734.jpg

Egyformán meztelen tánc-est

Amikor a szerepek lehullnak, és emberként, meztelenül állunk meg, és indulunk el újra. A mez lehullik, az ember előkerül szégyenéből és büszkeségéből levetkőzve... úgy ahogyan van, a különbségek nélkül. Milyen is embernek maradni?

" Amikor nem vagyunk valakik, akkor vajon ki a csudák vagyunk? ..."

levelgomeditacio

Mantra/chanting - ki tudja, hol a határ éjszaka

Felelet válaszolgatós éneklés Hare Krishna és más chanting dal társaságában. A monoton éneklésnek is megvan a szépsége: amikor már nagyon unalmassá válik figyelmünknek az ének... Vannak akiket idegesít is, majd valami mély pihenésbe billenek át ... Ki tudja hol a határom ..

img_4252

P. B. És R.B. csak "mondjátok" est

Exkluzív vendégek  énekelnek, beszélgetnek, köztünk járnak itt és a világban... Közvetlen éneklés és beszélgetés. Csak szólj...

Egész éjszakás programok

img_2825

Gong fürdő virrasztás

Élő gong szól egész éjszaka. Fekszünk a földön. A gondolataink pedig utaznak. Ki tudja hová? A mély relaxáció és a gong hangjának megnyugtató hatása rendkívüli tud lenni akár alszol alatta, akár virrasztasz egész éjszaka...

A virrasztás minden hagyományban jelen volt. Az óriás gongok társaságában való virrasztás szintén egy kellemes kikapcsolódás lehetősége azzal együtt, hogy reggel mégis kipihenten, üdén és feltöltődve indulsz utadra...

img_2940

Egész estés mantra/ chanting est

 

Éneklünk,  a mantra egész este szól a fejünkben és a fülünkben, belül és kívül egyaránt. Ez egy rendkívül monoton élmény, és ezért nehéz. Mindeközben egy rendkívül csendesítő hatású a feszült, talán időnként stresszes tudatunkra. Ha úgy tetszik, magadban ismételgetheted, ha meg énekelnéd, az is rajtad áll természetesen. Egy próbát megér talán Neked is, milyen is lehet az, amikor a fejedben nem szaladgálnak a gondolatok, és nem is vagy belefeledkezve az aktuális hétköznapi problémákba...

img_2618-1

Egész éjszakás hangtálas gyógyító-illatfürdőzés

Esszenciális illóolajokban fürdőzünk egész éjjel (buddha fa ) miközben a hangtálak mély és relaxált állapotba segítenek pihenni, aludni. A központi idegrendszerhez könnyedén hozzáfér a gyógyító olajok párlata, és mély hatást fejthet ki a szervezetünk központi nyugalmi rendszerére... Az olajok gőzölését az est során többször lecseréljük, a rád helyezett eszencia csíkot frissítjük. (Csak igazán minőségi illóolajakat alkalmazunk. Az olajok étkezési, fogyasztásra alkalmas minőségűek, nem kőolaj keverékek.)

További Programok és meditációk:

wsest

Bárzenés tea est Weöres Sándor verseivel

Időpont:
2021. dec. 17.
Kezdés: 17:30-20:30
Fb. eseményként itt >>

Puffokban elterülve, a földön, vagy asztalkáknál ülve hallgathatod a háttérben a hangtál megnyugtató hangját... Gyuri bácsi fantasztikus forró  gyógyteáit szürcsölgetheted, miközben legjobb barátaiddal, más kedves ismerősökkel ráérősen beszélgettek a világ dolgairól. Mindezt kicsit nomádul, amolyan "városszéli erdei faház" érzéssel. Az est során több esetben elhalkul a zene és felcsendülnek Weöres Sándor: A teljesség felé című könyvének versei és gondolatai, amiről az hírlik, hogy Hamvas Béla teremtett benne egyensúlyt és békét.  Lehetőség lesz szabad döntésed szerint belekapcsolódni a zenei megélésbe, hangfürdőbe is... Igényed szerint követheted a verseket, elolvashatod asztalkádnál A teljesség felé művét... A hegyen lévő naplementéről bár lecsúszunk, de kedved szerint a terep bejárható lesz, nyugodtan félre vonulhatsz csöndesebb beszélgetésekre is...

A program célja, hogy lehetőséged legyen elcsendesedni, lelassulni, önmagad felé fordulni a költészet és a zene erejével. Mindenképp egy kiszakadás a mindennapok világából.
Kérlek, ezért pontosan érkezz, és maradj a program végéig, hogy Te is és minden más résztvevő is megélhesse ezeket az érzéseket.

TIPP: Még mélyebben megélheted az elcsendesedést, ha megérkezésed előtt, és távozásod utáni órában már nem tervezel be semmilyen tennivalót.


Program jellege és hatása: Biológiai, Lelki, Mentális| Akadémikus, Spirituális
Időtartalma: kb. 3-4 óra
Befogadó képesség: max 15 fő

Infó: Helyedet foglalással és az összeg befizetésével tudod biztosítani.

Nagyobb érdeklődés esetén a programot megismételjük egy másik időpontban.

Ára: 4.900.- Ft összesen.

Fizetés jellege: Bérlet, "Jegyvásárlás", Valódi felajánlás, Nem fizethetsz
( FONTOS: részletes díjfizetési tudnivalók az oldal alján. Amennyiben nem érkezel meg a programra, a díjat nem áll módomban visszafizetni. Köszönöm megértésed! )

 

FONTOS: A vírus helyzet miatt, a csoporton való részvétel kizárólag gyógyszertárban kapható gyorsteszt elvégzésével engedélyezett. Megkérlek Téged, hogy hozz magaddal egy gyógyszertári, bontatlan gyorstesztet, amit a helyszínen meg tudunk nézni. Az erre érzékeny emberek megnyugtatása miatt fontos, és szeretném azt is tiszteletben tartani, hiszen mindenkinek lényeges a biztonságos tér. Ezt szeretnénk megteremteni, ne motiváljon senkit távolmaradásra. A helyszín nagy nyitott térrel rendelkezik.  Köszönöm.

img_2616-1

Szat-Csit-Ánanda Meditáció (4 alkalmas meditációs foglalkozás)

Időpont:
Február: 8, 15, 22, Március 1
Kezdés: 17:00 h
Fb. eseményként itt >>

IME Est
1. Meditálás a Szat minőségen
2. Meditálás a Csit minőségen
3. Meditálás az Ánanda minőségen
4. Meditálás a 3 minőségen együtt vagy érzékelésen túl

Leírása: A meditáció 4 alkalomból áll, ahol a szó jelentésének 3 aspektusát kíséreljük megtapasztalni.

Program jellege és hatása: Biológiai, Lelki, Mentális| Akadémikus, Spirituális
Időtartalma: kb. 3 óra

Regisztrációs díj: : 5000.- / alkalom
Fizetés jellege: Bérlet, "Jegyvásárlás", Valódi felajánlás, Nem fizethetsz
( FONTOS: részletes díjfizetési tudnivalók az oldal alján. Amennyiben nem érkezel meg a programra, a díjat nem áll módomban visszafizetni. Köszönöm megértésed! )

img_6572

Szokások tisztítása meditációban ( 8 alkalmas mindfulness meditációs tanfolyam)

Érzelmek tisztítása, kevesebb stressz, koncentrációfejlesztés, rejtett késztetéseink átalakítása. Dolgozunk a felnövés, a buddhizmus és a mindfulness eszközeivel.

  1. Önismereti meditációs sorozat ( Felnövés és rejtett reakcióink)
  2. Archaikus oldalunk
  3. Mágikus törzsi oldalunk
  4. Mágikus mitikus oldalunk
  5. Hagyományos mitikus oldalunk
  6. Racionális modern oldalunk
  7. Posztmodern oldalunk
  8. A bennünk rejlő integrál és a fölötti énünk

Program jellege, hatás: Elme, tudat
Leírása: Ken Wilbert tanításai alapján
Tudatos életmód, egyszerűbb hétköznapok, tudatos életvezetés, szokások átalakítása, meditáció és hétköznapi praktikák ötvözése. Az integrál személyiségi és spirituális szintek elméleti és meditációs gyakoratai. Ken Wilbert integrál meditációs anyaga alapján előadás és a különböző szintek meditációinak gyakorlása, saját szintünk felkutatása.

Fókuszálás és koncentráció javítás, érzelmek tisztítása és kevesebb stressz.

Ára: 54.990 Ft / fő

(utána minden hét péntekjén a további 7 alkalom)

img_3021-1

Meditáció az elmúláson  (félelem és halál workshop)

Intuitív Meditációs Est

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Elme, érzelmek alap szinten
Leírása: Meditációs gyakorlatok a testtel kapcsolatban, az elemekkel, a változáson, a születésen és az elmúláson, a létezésen.  Részletek»

Ár: 3000.-

img_2618-1

Mély relaxáció- és Meditációs foglalkozás (rendszeres)

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Test, lélek
Leírása: Meditatív kundalíni tantra jója foglalkozás. A kundalini, a tantra és a marma jógából ismert elemekkel jógázunk, ezek egyféle sajátos intuitív ötvözésével. Zenés program.

Időpont: keddenként 18:30-tól (igény esetén szaunában)

Ár:  Adomány alapú  / fő előzetes bejelentkezéskor, helyszínen 1500 Ft

img_2737.jpg

Tradícionális közös meditációk (Vasárnaponként, ingyenes)

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Elme, tudat, lélek
Leírása: Csendes meditáció, hosszú meditációs ülések, elmélyülés a meditációkban és a csendben, nagy meditatív tradíciók meditációs hagyományai és Ramana Maharishi útmutatásai alapján.

img_2734.jpg

Egyéni meditációs óra (Bejelentkezéssel)

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Elme, tudat, lélek
Leírása: Csendes meditáció, beszélgetés, egy adott témával kapcsolatos probléma feldolgozása meditáció segítségével.

Időpont: szerdai nap folyamán bejelentkezéssel

ebertudat

Programok jelzései SEGÍTSÉG

Program jellege és hatása: Biológiai, Lelki, Mentális| Akadémikus, Spirituális
A program, foglalkozás, esemény valamilyen módon hatnak ránk, éppen úgy, ahogyan mi emberek is hatunk egymásra. Kiemeltebben jelzem  kémiai és biológiai hatását  az olyan programoknál, ahol tiszta illóolajokat, gyógyteákat és egyéb fizikai hatással rendelkező elemeket is tartalmaz az esemény. A felhasznált anyagok gyógyhatásukban az adott programhoz vannak igazítva, amely ilyen módon akadémikusan is igazolt egészségjavító hatása. Az akadémikus orvoslás gyógyító területét összekapcsoljuk ezen foglalkozásokon a szintén akadémikusan alátámasztott tudat területeivel, mint a Talamusz, Hipotalamusz, Tobozmirigy. Ezek szervi szinten is összekapcsolódnak a mély relaxációs és meditációs folyamatban, ahol a zsigeri működések fő központjai is találhatóak. Így összekapcsoljuk az akadémikus és spirituális (szellemi, lelki) lehetősségeket, hogy életünk legklasszabb formáját is megtapasztalhassuk, gyógyulhassunk és elégedetté válhassunk!

Fizetés jellege: Bérlet, "Jegyvásárlás", Valódi felajánlás, Nem fizethetsz
- A programok díjait a jelentkezéssel együtt kell kifizetni, így fontosnak tartom, hogy tiszta legyen ennek menete. Amennyiben fizetős a program, úgy minden esetben a regisztrációval együtt egy időben kérem rendezni.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Minden részvétel regszitrációhoz és valamilyen jegyvásárláshoz kötött. A  kötelező foglalással/ regisztrációval egyidőben kell rendezni a részvételi díj kifizetését is, elsősorban utalással. Ezzel a két feltétellel biztosítjuk a helyedet a programon, és készítjük elő a hozzá szükséges kellékeket, olajokat, teákat, esszenciákat... Abban az estben, ha mégsem érkeznél meg a programra, a befizetett díjat nem áll módomban visszafizetni az említett költségoldali kötelezettségeim miatt.

VALÓDI FELAJÁNLÁS:

A valódi felajánlásos eseményeken való részvétel is regisztrációhoz és regisztrációs díjfizetéshez kötött, de ebben az esetben  a teljes összeget visszakapod a helyszínen, és annyit ajánlasz fel az adomány dobozban a végén, amennyit valóban szeretnél. NEM ellenőrzöm, mint eddig sem.

BÉRLET:

Vásárolhatsz több alkalmas bérletet amennyiben több programon is szívesen rész vennél, de még nem tudod előre mindegyiket. Ez a keret mindenkinek egyszerűsíti az alkalmankénti jegyvásárlással járó utalásos macerát. A bérlet egy kis névjegykártya mérető kártya, amely nálad van, és összegszerűen vezetve van rajta az egyenleged. Hogy menyivel töltöd fel, azt nagyrészt rád bízzuk, de arra kérlek, hogy legalább 5-6 számodra érdekes programot nagyjából fedjen le... Ha bérlettel jössz a programra, akkor is kell regisztrálnod, hogy pontosan tudjuk a valódi részvételi létszámot, a fizetést meg a bérletedből fogjuk jóváírni. 

FONTOS: Ha bérlettel regisztrálsz és mégsem érnél ide, a lefoglalt helyedet ennek ellenére ki kell fizetni, így az elszámolásból levonjuk attól függetlenül, hogy megérkeztél-e vagy sem.