Egész nap
a világ dolgaival foglalkozunk
s elfelejtünk élni,
az élettel foglalkozunk
s elfelejtünk létezni.
Lét és nemlét kergeti egymást,
s ami ezen túli, mindent átjár.

A világ dolgait tedd meg,
Az életet eközbe ne feledd,
a  létet csak most élheted,
a benbed-lévő tett nélküli működése vezessen!

 

Induló tanfolyamok

img_2559

Enneagram Önismereti előadás és gyakorlat

Időpont: Indulás szeptember 23.-tól minden pénteken 5:30-tól (10 alkalom)

Az Enneagram egy pontos térképet ad arról ki is vagyunk valójában. Hol tévedtünk el, mi az ami a mindennapi reakcióinkat és működésünket meghatározza. Iránymutatást ad arra, hogyan láthatunk rá valódi kényszereinkre, félelmeinkre, szeretettel való kapcsolódásunkra vag elutasításunkra és hogyan működtet bennünket egy rejtett düh, amit az élettel vagy valami mással szemben táplálunk.

Díj: 4000.- Ft /fő / alkalom 10 alkalmas tanfolyam
Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

img_9644

10 napos hétköznapi elvonulás
(Meditáció a város közepén)

Időpont: Indulás szeptemberben (10 alkalom)

Ez egy olyan rendkívüli elvonulás, ahol nem kell feadnod a hétköznapi életet és nem kell szabadságot kivenned egy elvonuláshoz. Sőt, nem is kell elutaznod sehová (ha eger környékén laksz)!

Miért: Mert ez az elvonulás a hétköznapokat magába integrálja. Minden nap 10 napon keresztül munka után hozzánk jösz elvonulni, relaxálni, jógázni, feltöltődni és meditálni. Csupán annyit kérek erre a 10 napra, hogy a munka és az alap megélhetési teendőid mellett erre az időszakra ne szervezz más ügyeket, elintézendő dolgokat. Bőven elegendő, ha végzed a munkád, este együtt lehetsz le a családoddal (vagy aludhatsz itt velünk a faházban).

Díj: 3.500.- Ft /fő/ alkalom
Regisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

img_2618-1

Depresszió, szorongás és a stressz kezelése tudatosan

Időpont: szeptember 7-től minden szerdán (10 alkalom)
Napjaink legnagyobb kihívása a stressz, a szorongás és a dpresszió meghaladása és keküzdése. Ez a 10 alkalmas tanfolyam megtanít arra, hogy természtes módon hogyan kezeld és lépj ki ezekből a szorongató, tehetelen érzésekből. sokszor nem is tudjuk, hogy szorongunk, csak annyit érzékelünk belőle, hogy negatívak vagyunk, panaszkodunk és rosszul érezzük magunkat. A cél, hogy JÓ ÉREZZÜK MAGUNAT! Azaz, helyesen, azaz érzékeljük magunkat, azaz magunkat és ne másokat érzékeljünk. Ezewn a 10 alakalmas tanfolamon megtanuljuk a mentális elméleti hátteret és gyakorlatokat sajátítunk el ezen szorongó érzések kezelésére, és megszűntetésére.

Díj: 4.000.- Ft /fő / alkalom(10 alkalnat tanfoyat)
Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

Programok, meditációk...

img_0361

Irodalmi piknik

Időpont: 2022. szept 4. Vasárnap

 

Szabadon verselés, költeményeidet is hozhatos magaddal.

Dátum: 2022. 09. 04. vasárnap (az előadás 14.00-kor kezdődik, )

Helyszín: Eger, Kistályai út 15, ahonnan a városból kifelé 100 méter, majd balra fel 100 méter mindig balra tartva. Egy atlanos zsákutcába jutunk és balra látható a faház.

Google térkép :: Helyszín: https://goo.gl/maps/zuDUMVttqa4NagfdA

Részvételi Díj: 5000.- Ft + a hely Támogatása belátásod szerint A helyedet a részvételi díj befizetésével tudod biztosítani, az alábbi bankszámlára való utalással vagy valamelyik szervezőnél készpénzbenl A megjegyzésbe írd bele "MEZTELEN"

Jelentkezés, jegyvásárlás/ befizetés: 

https://forms.gle/UZui9H4QdtC12g137

Pető Róbert
Budapest Bank
10103513-25700651-00000008

Bejelentkezés/ további információk: Szűcs József +36 70 6280049; Pető Robi +36 30 2183519

 

A helyszín adottságai miatt limitált a résztvevőszám, ezért kérjük, minél hamarabb jelezd a részvételi szándékodat!

794b73dc-7e22-4bab-bda9-97b59dfc85fa

Egyformán Meztelen tánc

Időpont: 2022. szept 4. Vasárnap

 

FONTOS információk!

Programváltozás és betekintés!!!

Szeptember 4-én Vasárnap Egerben megrendezésre kerülő “ Meztelen tánc és meztelen nap” -al kapcsolatos fontos információk:

  1. A program kibővült és immár egész napos lesz, 9-től várjuk szeretettel az érkezőket Részletek a weboldalon: www.gongfahaz.hu
  2. A jegy megvétele és jelentkezési határidő vasárnap, ami azt is jelenti, hogy utána már nem fogadunk el új jelentkezőket. Kérünk titeket, az utalásokat is rendezzétek le eddig ( ma, holnap), csak ezzel biztosítod valóban a helyedet az eseményen. Akik regisztráltak azokat értesítjük, ha pedig csak telefonon jelentkeztél kérlek keressél engem ( 30-2183519), vagy valamelyik szervezőt.
  3. Ha teheted hozz magaddal 2 sima fehér lepedőt, amit a meztelen relaxációhoz fogsz használni magadnak.
  4. Készülődik egy több felvonásos mez-telenül zenés teljes est, amelyre mint résztvevő lehet még jelentkezni. Ebből mutatunk meg most egy felvonást ( 5. felvonást) nektek. Fogadjátok szeretettel ezt a verses elbeszélést…
  5. A meztelen életérzés ( mez-telenül tánc 5. felvonás)

***
Amikor a szerepek lehullnak, és emberként, meztelenül állunk meg, és indulunk el újra. A mez lehullik, az ember előkerül szégyenéből és büszkeségéből levetkőzve... úgy ahogyan van, a különbségek nélkül. Milyen is embernek maradni?
Ladjánszki Márta nemzetközi előadóművész performnszja és interaktív estje.

Táncest Sorozat Meztelen Nézőkkel' esemény (nyár lévén) ismét kilép a színházteremből és egy új, alkalmi helyszínen kerül megrendezésre. A 2018 óta tartó sorozat alkalmával, számtalan előadáson túl, sok-sok visszajelző kör, kérdőív és beszélgetés inspirált minket arra, hogy többetek igényével is foglalkozzunk, miszerint az érkező nézők is táncos helyzetekbe kerüljenek. Szűcs József és baráti köre most egy olyan eseményre hív meg Titeket, ami két részből áll:

Program részletek:

9:00tól érkezés

10:00-tol ráhangolódás

- lomi-lomi masszázs bemutató és program

- meztelen relaxációs program

14.00 – 15.00 között egy 20 perces performansz (előadja: Ladjánszki Márta és Varga Zsolt, mozgás és zene), ami után egy megosztásra invitálunk

15.00 – 17.00 egy kb 2 órás mozgás/tánc/ön/ismeret-re van lehetőség, amit Varga Zsolt kísér zenével, Ladjánszki Márta pedig vezeti az eseményt

Egyfajta improvizációs műhely, ahol a test nem tabu, meztelen, de az érintést mellőzzük.

17.00 – 17.30 rövid megosztás, feldolgozása a látottaknak, hallottaknak, átélteknek… és talán a jövőről is szó esik majd.

 

Mindenkit szeretettel várunk, aki a mozgás örömét meztelenül szeretné megélni.

Dátum: 2022. 09. 04. vasárnap (az előadás 14.00-kor kezdődik, )

Helyszín: Eger, Kistályai út 15, ahonnan a városból kifelé 100 méter, majd balra fel 100 méter mindig balra tartva. Egy atlanos zsákutcába jutunk és balra látható a faház.

Google térkép :: Helyszín: https://goo.gl/maps/zuDUMVttqa4NagfdA

Részvételi Díj: 5000.- Ft + a hely Támogatása belátásod szerint A helyedet a részvételi díj befizetésével tudod biztosítani, az alábbi bankszámlára való utalással vagy valamelyik szervezőnél készpénzbenl A megjegyzésbe írd bele "MEZTELEN"

Jelentkezés, jegyvásárlás/ befizetés: 

https://forms.gle/UZui9H4QdtC12g137

Pető Róbert
Budapest Bank
10103513-25700651-00000008

Bejelentkezés/ további információk: Szűcs József +36 70 6280049; Pető Robi +36 30 2183519

 

A helyszín adottságai miatt limitált a résztvevőszám, ezért kérjük, minél hamarabb jelezd a részvételi szándékodat!

img_2843

Tao masszázs

Időpont: 2022. szept. 24.-e délután 14 órától 18-ig
és szept 25.-e 8:00-12:00-ig 

TAO YIN YANG SHENG GYÓGYÍTÓ ENERGETIKAI MASSZÁZS TANFOLYAM

A TAO YIN energiamasszázs egy nagyon régi kínai terápia.
Kína ősi bölcsességének gyümölcse, amely holisztikusan kezeli az embert, és gyengéden dolgozik az energiával, követve ennek az iskolának a mestereinek a hagyományait.

Különféle technikákat alkalmaznak, könnyű, és mély masszázs technikákat, mélyszöveti munkát, akupresszúrát, (akupunktúrás pontok használatával), kézrátételt, energia kivetítést. Mobilizálja az ízületeket, és irányítja az energiát a szervezet kimerült részeire. A cél az, hogy a kezelt személyt egy mély, gyógyító ellazulásba hozza, az energiablokkokat feloldja, és az egész szervezetet megerősítse, energia rendszerének egyensúlyba hozásával.

A tanfolyamon nemcsak professzionális masszázsterapeuták, és gyógyítók vehetnek részt, akik ezt a fajta gyógymódot is be szeretnék építeni munkájukba, hanem bárki, aki meg szeretné tanulni. A tanfolyam elvégzéséhez nincs szükség előképzettségre, masszírozással, gyógyítással foglalkozók, és nem foglalkozók, képzett és nem képzett masszőrök egyaránt részt vehetnek rajta. A 8 órás képzés két részben történik, szombati vagy vasárnapi napon. Az első rész 8:00-tól 12:00 óráig, a második 14:00-18:00 óráig tart. Az elmélet és a gyakorlat nincs elválasztva, és többnyire egy időben zajlik. A tanulási folyamat alatt jegyzetelni nem lehet, kérdéseket feltenni kijelölt időpontban lehetséges.

A tanfolyamon való részvételről, oklevelet kapnak a résztvevők.

 

Program további részletek: 

https://www.gongfahaz.hu/programok

 

HOL LESZ? 

Helyszín részletek: Gong ( Do) Faház, https://www.gongfahaz.hu/kapcsolat/

 

Térkép: 

https://goo.gl/maps/

 

JELENTKEZÉS

Igen, szeretnék elmenni, mit tegyek?

 

A RÉSZVÉTEL A HELYSZÍN BEFOGADÓKÉPESSÉGE MIATT MINDEN ESETBEN REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!!!

Ha jönnél, kérjük, töltsd ki a linken található űrlapot! 

https://forms.gle/MsierZ3wTFWPkb1y5

 

A részvételed szokásos módon 2500 Ft regisztrációs díj befizetésével tudod biztosítani. Befizetésed után küldjük a visszaigazoló levelet és a további részleteket. 

A regisztrációs díjat a délután végén visszafizetjük neked, és annyi támogatást adsz, amennyitvel őszintén tudsz támogatni, amennyit fel tudsz ajánlani!!

 

Az átutalás részleteit a regisztrációs formban találod.

 

Szeretettel várunk!

img_6073

Meditációs szeanszok : IME, Intuitív Meditációs Est

Időpont:
2022. szept. 23.
Kezdés: 18:30-21:30

Leírása: Vezetett zenés hangos meditáció, elmélyülés a meditációkban és a csendben.

2-3 óra közös meditációs gyakorlás vezetéssel tematikák szerint

:: Részvételi díj: 4.000.- Ft
Ezennel is megkérünk arra, támogasd tevékenységünket, hogy kapcsolódó kiadásainkat folyamatosan tudjuk fedezni. Nem pénzbeli támogatásokról kérlek személyesen érdeklődj.

:: Regisztráció:
Az eseményen való résztétel regisztrációhoz kötött minden esetben a tervezhezőség miatt. Kérlek résztvételed regisztrációval jelezd!
Regisztáció itt:
https://forms.gle/MsierZ3wTFWPkb1y5

 

:: Helyszín: https://goo.gl/maps/zuDUMVttqa4NagfdA

img_2562

Egri Zen (Koreai Zen gyakorlás Egerben)

Időpont: Csütörtökönként 17:30-tól...

A Koreai Zen Buddhizmus hagyományait követve Egerben is rendszeres közös gyakorlási lehetőséget szervezünk. 

Helyszín részletek: Gong Faház, https://www.gongfahaz.hu/kapcsolat/
Térkép: https://goo.gl/maps/

Időpont: Minden csütörtök 17:30 (kérlek érkezzetek 17:15-re)

A gyakorlás időrendje:

17:30 leborulás és éneklés
18:00 2×30 perc ülőmeditáció és 1×10 perc sétáló meditáció.
19:15 Négy Bódhiszattva Fogadalom

Az alkalmaknak nincs fix díja, de nem is ingyenes. A helyszínen tudsz támogatást adni. Köszönjük, ha adományoddal támogatod a közös gyakorlatok későbbi létrejöttét!

Ha a helyszínnel kapcsolatban kérdésed van, kérlek keresd Pető Róbertet messengeren vagy a  06302183519-es telefonszámon.
Ha a gyakorlással kapcsolatban kérdésed van, kérlek keresd Szalontai Vandát messengeren vagy a 06706274114-es telefonszámon.   

Regisztráció:

A tervezhető létszám miatt, kérjük regisztráld részvételi szándékodat az alábbi linken:
https://forms.gle/MsierZ3wTFWPkb1y5

Szeretettel látunk!

img_2511

Együttlét: Élménydobolás és tánc

Időpont: 2022. szept 17. Szombat 17:30-tól érkezés...

Kötetlen összejövetel, közös dobolás, tánc

Folytatjuk a fantasztikus közös dobolásokat. Legutóbb táncra perdültünk, kicsit áthajlott egyféle transz-táncba. Megbeszéltük, hogy legközelebb kísérletet teszünk arra, hogy a dobolást ebbe az irányba megengedjük elmozdulni… Így ez az alkalom kísérlet egy dobolás, tánc és transz egyvelegére… 

Szeretettel látunk erre az élménydobolásra.

:: Regisztráció: 

Az eseményen való résztétel regisztrációhoz kötött minden esetben a tervezhetőség miatt. Kérlek résztvételed regisztrációval jelezd!

::Regisztáció itt: 

https://forms.gle/MsierZ3wTFWPkb1y5

:: Részvételi díj: támogatás

Ezennel is megkérünk arra, támogasd tevékenységünket, hogy kapcsolódó kiadásainkat folyamatosan tudjuk fedezni. Nem pénzbeli támogatásokról kérlek személyesen érdeklődj.

:: Helyszín: https://goo.gl/maps/zuDUMVttqa4NagfdA
Eger, kistályai út 15. és még 200 méter földúton. Egerből busszal az 5-ös busz a Schoen-kaev  buszmegállóban kifelé jövet ott tesz le, a buszmegálló mellett felsétálva 100 méterre található ( felfelé jövet mindig balra tarts.)

:: Információ kérés személyesen:
+36 30/ 218-3519
goongdoo@gmail.com

Szeretettel látunk!

img_2712.jpg

Szerető kedvesség és a Vipassana meditáció

Időpont: 2022. szept. 24. Du. 15-18 óráig

Szeretettel meghívunk a Gong Faházba egy közös gyakorlásra.
A szerető kedvesség emberi kapcsolataink hétköznapi gyakorlataiba merülünk el és próbáljuk ki együtt.
Segítségül hívjuk a budhizmus vipassana megközelítéseit és közös gyakorlással elményítjük a tanult meditációs ismereteinket. Kevés elmélet, sok gyakorlás. Délelőtti vendég programon tanultak továbbmélyítésére akad lehetősség... A délelőtti program linkje: https://facebook.com/events/s/meditacios-bemutato-eger/403970591803431/

15:00- kor kezdünk
15:15-16:00- ig csendes meditáció
16-17:00 Tapasztalatok áttekintése és a hétköznapokban alkalmazható formulák  áttekintése és élő kipróbálása.
17:00-17:45 Gyakorlás, elmélyítés
17:45-18:00 Zárás
Eseményt vezeti: Pető Róbert

Részvételi díjról: A részvétel regisztrációhoz és befizetéshez kötött. Előre vásárolt támogatási jeggyel biztosítod helyedet. Mértékét rád bízzuk. ( Ezzel a jeggyel támogatod a faház   működését. A helyszínen van lehetőséged adományokat felajánlani a szervezőknek, a tanároknak és a foglalkozást vezetőknek is. Nem pénzbeli hozzájárulásokról a helyszínen informálódhatsz.)

Jelentkezés és jegyvásárlás: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

Helyszín: Eger, kistályai út 15. és még 200 méter földúton. Egerből busszal az 5-ös busz a Schoen-kaev  buszmegállóban kifelé jövet ott tesz le, a buszmegálló mellett felsétálva 100 méterre található ( felfelé jövet mindig balra tarts.)
Google térkép: https://goo.gl/maps/zuDUMVttqa4NagfdA

Részletek: https://www.gongfahaz.hu/programok/

Információ kérés személyesen:
+36 30/ 218-3519
goongdoo@gmail.com

Szeretettel látunk!

Man napping on porch in remote area

Depresszió, szorongás és a stressz kezelése tudatosan

Időpont: szeptember 7-től minden szerdán 17.30-19:00-ig (10 alkalom)

Részletek:
Napjaink legnagyobb kihívása a stressz, a szorongás és a dpresszió meghaladása és keküzdése. Ez a 10 alkalmas tanfolyam megtanít arra, hogy természtes módon hogyan kezeld és lépj ki ezekből a szorongató, tehetelen érzésekből. sokszor nem is tudjuk, hogy szorongunk, csak annyit érzékelünk belőle, hogy negatívak vagyunk, panaszkodunk és rosszul érezzük magunkat. A cél, hogy JÓ ÉREZZÜK MAGUNAT! Azaz, helyesen, azaz érzékeljük magunkat, azaz magunkat és ne másokat érzékeljünk. Ezewn a 10 alakalmas tanfolamon megtanuljuk a mentális elméleti hátteret és gyakorlatokat sajátítunk el ezen szorongó érzések kezelésére, és megszűntetésére.

Részvételi Díj: 4.000.- Ft /fő / alkalom(10 alkalnat tanfoyat)
Előre utalással vagy készpénzben előre fizetéssel

Pető Róbert
Budapest Bank
10103513-25700651-00000008

Bejelentkezés/ további információk: Pető Robi +36 30 2183519

A helyszín adottságai miatt limitált a résztvevőszám, ezért kérjük, minél hamarabb jelezd a részvételi szándékodat!

Regisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

Időpont: 2022. szept. 9-től minden szerdán.

Mindenkit szeretettel várunk.

Helyszín: Eger, Kistályai út 15, ahonnan a városból kifelé 100 méter, majd balra fel 100 méter mindig balra tartva. Egy atlanos zsákutcába jutunk és balra látható a faház.
Google térkép :: Helyszín: https://goo.gl/maps/zuDUMVttqa4NagfdA

img_6073

Enneagram Önismereti tanfolyam

Időpont: Indulás szeptember 23.-tól minden pénteken 5:30-tól (10 alkalom)

Az enneagram egy pontos térképet ad arról ki is vagyunk valójában. Hol tévedtünk el, mi az ami a mindennapi reakcióinkat és működésünket meghatározza. Iránymutatást ad arra, hogyan láthatunk rá valódi kényszereinkre, félelmeinkre, szeretettel való kapcsolódásunkra vag elutasításunkra és hogyan működtet bennünket egy rejtett düh, amit az élettel vagy valami mással szemben táplálunk.

Részvételi Díj:  4.000.- Ft /fő / alkalom(10 alkalmas tanfoyat)
Előre utalással vagy készpénzben előre fizetéssel

Pető Róbert
Budapest Bank
10103513-25700651-00000008

Bejelentkezés/ további információk: Pető Robi +36 30 2183519

A helyszín adottságai miatt limitált a résztvevőszám, ezért kérjük, minél hamarabb jelezd a részvételi szándékodat!

Regisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

Mindenkit szeretettel várunk.

Helyszín: Eger, Kistályai út 15, ahonnan a városból kifelé 100 méter, majd balra fel 100 méter mindig balra tartva. Egy atlanos zsákutcába jutunk és balra látható a faház.
Google térkép :: Helyszín: https://goo.gl/maps/zuDUMVttqa4NagfdA

img_6073

Békés emberi kapcsolatok titka

 

Időpont: októbertől

Amint benned béke van, számodra a világ békés.
Az elégedettésg, a kedvesség és az elengedés, mind a kapcsolatok és az élet békés kielégítő megéléssének alapkövei. A tanfolyam során megismerkedünk az elégedettség elsajátításával, az elengedéssel és a budhizmiusból ismert 4 mérhetetlen gyakorlattal, a szerető kedveséggel, az együttérzéssel és az együttörvendezéssel.

 

Részvételi Díj:  4.000.- Ft /fő / alkalom(10 alkalmas tanfoyat)
Előre utalással vagy készpénzben előre fizetéssel

Pető Róbert
Budapest Bank
10103513-25700651-00000008

Bejelentkezés/ további információk: Pető Robi +36 30 2183519

A helyszín adottságai miatt limitált a résztvevőszám, ezért kérjük, minél hamarabb jelezd a részvételi szándékodat!

Regisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

Mindenkit szeretettel várunk.

Helyszín: Eger, Kistályai út 15, ahonnan a városból kifelé 100 méter, majd balra fel 100 méter mindig balra tartva. Egy atlanos zsákutcába jutunk és balra látható a faház.
Google térkép :: Helyszín: https://goo.gl/maps/zuDUMVttqa4NagfdA

wsest

Bárzenés tea est Weöres Sándor verseivel

Időpont:
2022. okt. 1.
Kezdés: 17:30-20:00
Fb. eseményként itt (folyamatban)

Puffokban elterülve, a földön, vagy asztalkáknál ülve hallgathatod a háttérben a hangtál megnyugtató hangját... Gyuri bácsi fantasztikus forró  gyógyteáit szürcsölgetheted, miközben legjobb barátaiddal, más kedves ismerősökkel ráérősen beszélgettek a világ dolgairól. Mindezt kicsit nomádul, amolyan "városszéli erdei faház" érzéssel. Az est során több esetben elhalkul a zene és felcsendülnek Weöres Sándor: A teljesség felé című könyvének versei és gondolatai, amiről az hírlik, hogy Hamvas Béla teremtett benne egyensúlyt és békét.  Lehetőség lesz szabad döntésed szerint belekapcsolódni a zenei megélésbe, hangfürdőbe is... Igényed szerint követheted a verseket, elolvashatod asztalkádnál A teljesség felé művét... A hegyen lévő naplementéről bár lecsúszunk, de kedved szerint a terep bejárható lesz, nyugodtan félre vonulhatsz csöndesebb beszélgetésekre is...

A program célja, hogy lehetőséged legyen elcsendesedni, lelassulni, önmagad felé fordulni a költészet és a zene erejével. Mindenképp egy kiszakadás a mindennapok világából.
Kérlek, ezért pontosan érkezz, és maradj a program végéig, hogy Te is és minden más résztvevő is megélhesse ezeket az érzéseket.

TIPP: Még mélyebben megélheted az elcsendesedést, ha megérkezésed előtt, és távozásod utáni órában már nem tervezel be semmilyen tennivalót.



Időtartalma: kb. 3-4 óra
Befogadó képesség: max 15 fő

Infó: Helyedet foglalással és az összeg befizetésével tudod biztosítani.
Regisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

Ára: 3.900.- Ft összesen.

C05A2C7E-C514-4D18-B2D3-758FA5A8E083

Meditációs gyakorlás és egyeztetés

Időpont:
2022. Csütörtökönként.
Kezdés: 19:00-20:00

Leírása: Közös csendes meditáció, elmélyülés a meditációkban és a csendben. Nem vezetett, mindenki a saját meditációját gyakorolja s közösen ülünk egy térben ami támogatja mindenki gyakorlását.

1 óra közös meditációs gyakorlás, majd marad 30 percünk a meditációs gyakorlat megbeszélésére.  A közös meditáció után négyszemközt megbeszéljük a gyakolásodat, segítséget kérhetsz bnenne, amennyiben nehézséged akadna ezzel.

:: Részvételi díj:
Ezennel is megkérünk arra, támogasd tevékenységünket, hogy kapcsolódó kiadásainkat folyamatosan tudjuk fedezni. Nem pénzbeli támogatásokról kérlek személyesen érdeklődj.

:: Regisztráció:
Az eseményen való résztétel regisztrációhoz kötött minden esetben a tervezhezőség miatt. Kérlek résztvételed regisztrációval jelezd!
Regisztáció itt:
https://forms.gle/MsierZ3wTFWPkb1y5

 

:: Helyszín: https://goo.gl/maps/zuDUMVttqa4NagfdA

img_4271.jpg

Gyerekeknek  lenyugtató relaxáció

Időpont:
2022. okt. 14.
Kezdés: 17:00-18:00

Leírása:

Időpont: 2022. okt. 14. 17:00-18:00

Leírása: Ez a foglalkozás gyermekeknek szól, amely során hangok és vezetett fogalkozás keretén belül egy lelazító és szorongást, streszt csökkentő foglalkozáson vesznek részt egyéni vagy csoportos formában. Csoportos relaxáció gyerekeknek.

Díja: 2.000.- Ft/ fő 1 óra hosszára.
Ezennel is megkérünk arra, támogasd tevékenységünket, hogy kapcsolódó kiadásainkat folyamatosan tudjuk fedezni. Nem pénzbeli támogatásokról kérlek személyesen érdeklődj.

Regisztáció itt:
https://forms.gle/MsierZ3wTFWPkb1y5

Részletek: https://www.gongfahaz.hu/programok/

:: Helyszín: https://goo.gl/maps/zuDUMVttqa4NagfdA

img_6073

Egyéni mindfulness óra (Bejelentkezéssel)

Program stádiuma: Aktív
Program jellege, hatás: Elme, tudat, lélek
Leírása: Csendes meditáció, beszélgetés, egy adott témával kapcsolatos probléma feldolgozása meditáció segítségével.

Időpont: szerdai nap folyamán bejelentkezéssel

Betekintés egy tudatosító Via Ferráta túrába...

Tudatos Via Ferráta túrázás: Kul-túra

img_2580

A via ferráta (vasalt utak) turázás egyre népszerűbb Magyarországon is. Sokakat a kikapcsolódás mellett önmaguk meghaladására, megismerésére is használják.

Ezen túrák során Demjén településen felelhető szikla szentélyek (kaptárkövek) misztikájába is betekintünk. Ezek a túrák könyedebb, inkább kirándulni, kulturális érdekességekről hallani vágyóknak, illetve a via ferráta túrázást kipróbálóknak ajánlom. Tehát elsősorban egy kulturális kirámdulás némi sportolással egybekötve. Betekintést nyerhetünk egy régmúlt kor misztikájába, ősi kultikus szertartásokba...

Tudatosítjuk a  testünket, a bennünk mozgó érzelmeket és gondolatokat, és kísérletet teszünk arra, hogy kevésbé azonosulunk tévesen a téves képzeteinkkel. A tudatos túrákon a fókusz azon van, hogy tudatában legyünk önmagunknak.

Túravezető garantálja a biztonságod és a feledhetetlen kikapcsolódást.

A túra vetzetés a Demjéni Via-Ferráta pályára vonatkozik egyben vagy külön külön is lehet kérni.

A túravezetés díja: 5.000.- Ft/ fő 2,5 óra hosszára.
A túrák bejelntkezés alaján indulnak és szerveződnek csoportba.
(Csalások és baráti társaságok is jelentkezhetnek minimum 3 fő, 2 fő esetén a túra 15.000.- összesen.)

Nem tartalmazza a felszerelsek kölcsönzését, de felárért biztosítjuk a kölcsönzőkbe kapható áron.
Tartalmazza a túravezetést, a biztosításokat, a kalandot és a kihívást biztonságos körülmények között.

Demjén ferráta pálya részletei itt »»
(új ablakban nyílik)

Felsőtarkányi pálya részletei itt »»
(új ablakban nyílik)

Állandó programok

E091EDAA-DB04-4FDE-84AF-DDAD4C928A28

Emberi kapcsolatok titka

 

Időpont: októbertől
Amint benned béke van, számodra a világ békés.  Az elégedettésg, a kedvesség és az elengedés, mind a kapcsolatok és az élet békés kielégítő megéléssének alapkövei. A tanfolyam során megismerkedünk az elégedettség elsajátításával, az elengedéssel és a budhizmiusból ismert 4 mérhetetlen gyakorlattal, a szerető kedveséggel, az együttérzéssel és az együttörvendezéssel.

 

Díj: 4.000.- Ft /fő/ alkalom
Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

img_0095

Gyakorlatok a mindennapi nyugalomhoz

 

Időpont: hamarosan (5 alkalom)
A mindennapokban is használható trükkök és gyakorlatok a nyugalom, a szorongás mentesség és a stresznemtesség érdekében...

 

Díj: 4.000.- Ft /fő/ alkalom
Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

img_6073

Tiszta tudat, tiszta figyelem az élet minden területén

A tiszta figyelem nemcsak meditációban gyakorolható, hanem a mindennapokban is. A kommunikációnk során legalább a felét hozzágondoljuk az elhangzottakhoz, így sokszor ideeskedünk feleslegesen, sokszor félreértjük a másikat... Ez a tiszta figyelem gyakorolható, amely segíti a koncentrációt is, segíti a párkapcsolatokban kialakult félreértéseket és feszültségek csökkentését... A fejünkben elinduló kognitív elképzelések sokszor messze állnak a valóságtól, és olyan dolgokon is aggódunk, ami nem is igaz...

Díj: 4.000.- Ft /fő / alkalom(10 alkalnat tanfoyat)
Regisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

Feltöltődés...

E091EDAA-DB04-4FDE-84AF-DDAD4C928A28

Túrák a természetben

Időpont: Folyamatos program

Túrák a természtben meditációval, stresszkezeléssel és relaxációkkal egybekötve. Van amelyik sportosabb, van amelyik a szentségre, a lelkiségre helyezi a fő hangsúlyt...

További részletek itt: https://www.gongfahaz.hu/outdoor-meditacio-mindfulness/

Díj: 4000.- Ft /fő
Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

szaunamed

Gyógyító-feltöltő szauna szeanszok

 

Időpont: folyamatos jelentkezések alapján
Többféle relaxációs és feltöltő foglalkozás csomagot állítottunk össze. Néz körül és válogass kedvedre!

Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

img_2618-1

Relaxációs szeanszok és jóga nidra

Időpont: folyamatos
Ezeken a foglalkozásokon mély relaxációs állapotba kerülünk, és itt pihen és békére lelhet az elme a mindennapi rohanás közepete. Napjaink legnagyobb kihívása a stressz, a szorongás és a dpresszió meghaladása és keküzdése. A cél, hogy JÓ ÉREZZÜK MAGUNAT! Azaz, helyesen, azaz érzékeljük magunkat, azaz magunkat és ne másokat érzékeljünk.

Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

img_0026

Illatterápiás relaxációs meditáció

Időpont: Folyamatos program jelentkezés laapján

Illóolajon és terészetes növények segítségével segítjük a relaxációdat és a fekvő meditációs elményülésedet. Kölünleges illlóolaj eszenciák kifejezetten ehhez a relaxációs foglalkozáshoz lettek öszeállítva...

Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

img_2711.jpg

Vitalizáció a mindennapokban

Olyan gyakorlatok, amelyeket lehet még felkelés előtt az ágyban végezni, állva jóga gyakorlást jellegűen és ülve munka közben. Megtanuljuk a mindennapokba integrálható vitalizáló, élet-lendületet adó gyakorlatok alapjait és az alkalmzható formáit.  Segít a tudatosság fejlődésében...

Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

img_0063

Sétáló meditációk

Időpont: folyamatos
A sétáló meditáció egy speciális frmája a meditációs gyakorlatoknak, ám a legközelebb áll a mindennapokba beépírhető meditációs formákhoz. Sétálunk szufi körbem, spirálban és átsétáljuk magunkkat egy vágyotabb életérzésbe. Az elképzelések helyett átérezzük azt, amilyen életérzésben szeretnénk létezni...

Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

A valóság két oldalán ...

img_0042

Zenés irodalmi verses estek

Időpont: folyamatos jelentkezések alapján
Az est a versről és a lélek megnyilvánulásáról szól. Ismert költőktől idézzünk hangulatos zenés környezetben, illetve motiválunk arra is, hogy hozd magaddal a saját versedet és költeményedet, és oszd meg velünk!

Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

img_2733.jpg

Én teszem meghaladása

Az előadásban áttekintjük, a különböző tradíciók és vallások hogyan segítik az én meghaladását, annak felismerését és elengedését, megszelidítését.

Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

img_0063

Transz

Időpont: folyamatban
A transz ősidők őta az önfelfedezés és az önkutatás legmélyebb eszköze. Kikapcsolt, más világokba utaztat...

Előregisztráció: https://forms.gle/zeaiHXsUrhkGnFYt8

ebertudat

Programok jelzései SEGÍTSÉG

Program jellege és hatása: Biológiai, Lelki, Mentális| Akadémikus, Spirituális
A program, foglalkozás, esemény valamilyen módon hatnak ránk, éppen úgy, ahogyan mi emberek is hatunk egymásra. Kiemeltebben jelzem  kémiai és biológiai hatását  az olyan programoknál, ahol tiszta illóolajokat, gyógyteákat és egyéb fizikai hatással rendelkező elemeket is tartalmaz az esemény. A felhasznált anyagok gyógyhatásukban az adott programhoz vannak igazítva, amely ilyen módon akadémikusan is igazolt egészségjavító hatása. Az akadémikus orvoslás gyógyító területét összekapcsoljuk ezen foglalkozásokon a szintén akadémikusan alátámasztott tudat területeivel, mint a Talamusz, Hipotalamusz, Tobozmirigy. Ezek szervi szinten is összekapcsolódnak a mély relaxációs és meditációs folyamatban, ahol a zsigeri működések fő központjai is találhatóak. Így összekapcsoljuk az akadémikus és spirituális (szellemi, lelki) lehetősségeket, hogy életünk legklasszabb formáját is megtapasztalhassuk, gyógyulhassunk és elégedetté válhassunk!

Fizetés jellege: Bérlet, "Jegyvásárlás", Valódi felajánlás, Nem fizethetsz
- A programok díjait a jelentkezéssel együtt kell kifizetni, így fontosnak tartom, hogy tiszta legyen ennek menete. Amennyiben fizetős a program, úgy minden esetben a regisztrációval együtt egy időben kérem rendezni.

JEGYVÁSÁRLÁS:

Minden részvétel regszitrációhoz és valamilyen jegyvásárláshoz kötött. A  kötelező foglalással/ regisztrációval egyidőben kell rendezni a részvételi díj kifizetését is, elsősorban utalással. Ezzel a két feltétellel biztosítjuk a helyedet a programon, és készítjük elő a hozzá szükséges kellékeket, olajokat, teákat, esszenciákat... Abban az estben, ha mégsem érkeznél meg a programra, a befizetett díjat nem áll módomban visszafizetni az említett költségoldali kötelezettségeim miatt.

VALÓDI FELAJÁNLÁS:

A valódi felajánlásos eseményeken való részvétel is regisztrációhoz és regisztrációs díjfizetéshez kötött, de ebben az esetben  a teljes összeget visszakapod a helyszínen, és annyit ajánlasz fel az adomány dobozban a végén, amennyit valóban szeretnél. NEM ellenőrzöm, mint eddig sem.

BÉRLET:

Vásárolhatsz több alkalmas bérletet amennyiben több programon is szívesen rész vennél, de még nem tudod előre mindegyiket. Ez a keret mindenkinek egyszerűsíti az alkalmankénti jegyvásárlással járó utalásos macerát. A bérlet egy kis névjegykártya mérető kártya, amely nálad van, és összegszerűen vezetve van rajta az egyenleged. Hogy menyivel töltöd fel, azt nagyrészt rád bízzuk, de arra kérlek, hogy legalább 5-6 számodra érdekes programot nagyjából fedjen le... Ha bérlettel jössz a programra, akkor is kell regisztrálnod, hogy pontosan tudjuk a valódi részvételi létszámot, a fizetést meg a bérletedből fogjuk jóváírni. 

FONTOS: Ha bérlettel regisztrálsz és mégsem érnél ide, a lefoglalt helyedet ennek ellenére ki kell fizetni, így az elszámolásból levonjuk attól függetlenül, hogy megérkeztél-e vagy sem.