Gyermekeinkért, egészségükért »

Megpróbálom a legfontosabban kiemelni. Gyermekeink nem élhetnek félelemben, s ezért mi felnőttek tudunk a legtöbbet tenni szülőként, nevelési szokásainkkal és azzal, hogy a világot nem félelmetesnek mutatjuk meg! Mutatunk egy teljesen más biztonságot, ami túlmutat a pénzügyi biztonságon. Ám ez nehéz, mivel jellemzően mi felnőttek is félelemben élünk, és a világgal, a megélhetéssel vagyon elfoglalva. Talán a legfontosabb, hogy ne félelemből indítatva cselekedjünk. Ezt a biztonságot és csöndet, a szentséget szeretetünkkel és a közvetlen megtapasztalás lehetőségével tudjuk talán a legjobban megmutatni. Ehhez a legjobb lehetősség, hogy az új nemzedéket rászoktatjuk a meditációra, relaxációban nyugtatjuk tudatukat, és együttérző szeretetet mutatunk és nevelünk. Csökkentjül az irigységet. Kedvességre ösztönözzük minden helyzetben, mint a mindent átvágó alaptermészetre. Ezért tartok relaxációkat, meditációkat, együttérzéssel és kedvességgel foglalkozó alkalmakat. Meditáció, relaxáció, kedvesség és együttérzés gyakorlatok gyerekeknek.

"Ha csak 2 évig kedves lenne minden ember a világon, egy új világban találnánk magunkat, s ez nem elérhetetlen..."

Meditációk, relaxációk, kedvesség és együttérzés gyakorlatok gyerekek részére. Részletek  ITT»

Gyermekeknek relaxáció; koncentráció, tudatosság fejlesztés és meditáció

Lelazító foglalkozások gyerekeknek
Kedvesség és együttérzés fejlesztés

"ha nyugalom ül beléd,
tisztán lát az elméd,
ha a nyugalom elhagy,
a félelem nem apadhat.

félelem nélkül könnyedén élni,
ezt kell az embernek megcélozni,
tiszta tudattal szeretettel tenni,
e világot így érdemes szaporítani"

A nyugodt gyermekért, a tudatában lévő gyermekért

Személyes meditáció gyerekeknek

img_2584

A zakatoló elmét a munkánk során, a hétköznapi tevékenységek közepette is célszerű megnyugtatni és ellazítani. Ezt gyakoroljuk be egy foglalkozás sorozat keretein belül... A hétköznapi gyakorlatod személyre szabott, amelyet az ülő meditációkban is tudod tovább gyakorolni, így kialakul egy számodra teljesen testre szabott meditáció, amelyet valóban egész nap tudd gyakorolni. Hogy mefelelő önismerettel rendelkezzenek a játszamentes nem félelemvezérelte őszinteséghez.

Gyermekeknek koncentráció-fejlesztés

meditation for children

Meditációs- és relaxációs módszerekkel fejlesztjük a gyerekek koncentrációját. A gyermek meditációs foglalkozáson vesz részt, a figyelem fejlesztése is ezen módszerekkel történik.
Tudatosság fejlesztése.

Relaxáció a szorongások ellen

img_4271.jpg

Stressz és szorongások kezelése meditációs és relaxációs módszerekkel. Hazavihető hétköznapi mindfulness gyakorlatokkal segítjük az otthoni tudatosságodat. Csoportos relaxáció gyerekeknek. Stressz, félelem és szorongás kezelése, gyógyítása gyermekeinknél, hogy kedves, félelemmentes és együttműködő felnőttek lehessenek.

Tudatosság, relaxáció, meditáció...

Gyermekeknek relaxáció a szorongás ellen

img_4271.jpg

Ez a foglalkozás gyermekeknek szól, amely során hangok és vezetett fogalkozás keretén belül egy lelazító ésszorongást, streszt csökkentő foglalkozáson vesznek részt egyéni vagy csoportos formában. Csoportos relaxáció gyerekeknek.

Díja: 3.500.- Ft/ fő 1 óra hosszára.

Gyermekeknek koncentráció fejlesztés

meditation for children

Ez a foglalkozás gyermekeknek szól, amely során hangok és vezetett fogalkozás keretén belül gyakorolják a tudatos koncentrációt. Mozgó tárgyú megfigxelésekkel és meditációs módszerek segítségével.

Díja: 4.500.- Ft/ fő 1 óra hosszára.

Személyes meditáció gyerekenek

img_2724.jpg

Ez a foglalkozás gyermekeknek szól, amely során hangok és vezetett fogalkozás keretén belül gyakorolják számukra kialakított meditációt adott korosztályhoz és életszakaszhoz igazítva.

Díja: 3.500.- Ft/ fő 1 óra hosszára.

Kedvesség, együttérzés, örvendezés...

Kedvesség fejlesztése gyerekeknél

img_4290

Ez a foglalkozás gyermekeknek szól, amely során hangok és vezetett fogalkozás keretén belül gyakorolják a számukra kialakított kedveség meditációkat és egyéb interaktív modulokat.

 

Együttérzés fejlesztése gyerekeknél

img_4270.jpg

Meditációs- és relaxációs és interaktív módszerekkel fejlesztjük a gyerekek együttérzését. A világunk egyre jobban szegényedik az együttérzés területén, ami szorosan kapcsolódik egyszerű és igazibb emberi mivoltunkhoz.

Irigység csökkentése az öröm fejlődése

img_2747.jpg

Mai világunk versenycentrikus megoldása bár gyors fejlődést eredményez, ám sok lelket nyomorít az irigység érzete anélkül, hogy tudnánk róla. Így a gyermeekben felébesztett vágyak és a másiktól való elsajnálás is ebbe a kategóriába tartozik.

Együttérzés fejlesztése gyermekeknél

img_4270.jpg

Meditációs- és relaxációs és interaktív módszerekkel fejlesztjük a gyerekek együttérzését. A világunk egyre jobban szegényedik az együttérzés területén, ami szorosan kapcsolódik egyszerű és igazibb emberi mivoltunkhoz.

Díja:.Támogatásos

Kedvesség fejlesztése gyermekeknél

img_4290

Ez a foglalkozás gyermekeknek szól, amely során hangok és vezetett fogalkozás keretén belül gyakorolják a számukra kialakított kedveség meditációkat és egyéb interaktív modulokat.

Díja:.Támogatásos